Buckingham Sarayı, Prens William ve Kate Middleton kararını resmen açıkladı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in ölümünün ardından İngiltere tahtına oturan Kral Charles, unvanlarını da devretmişti. Veliaht Prens William ve eşi Kate Middleton, artık resmi olarak Galler Prensi ve Galler Prensesi oldu.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in, 8 Eylül 2022'de vefat etmesinin ardından Cornwall Dükü ve Galler Prensi Charles, kral oldu. Monark değişiminden sonra Kral III. Charles'ın her iki unvanı da veliaht olan oğlu Prens William ve onun eşi Kate Middleton’a geçti.

Prens William ve Kate Middleton çiftinin sahip olduğu unvanlar, medyada kullanılmaya başlansa da bugüne dek resmileşmemişti.

Buckingham Sarayı'nın bildirdiğine göre; kraliyet çifti, artık resmi olarak Galler Prens ve Prensesi oldu.

Buckingham Sarayı, Prens William ve Kate Middleton kararını resmen açıkladı ile ilgili etiketler Kate Middleton Galler İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.