Bucaspor 1928 avantajı kaptı

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup play-off grup finalinin ilk maçında İskenderunspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti ve avantajı ele geçirdi. Öte yandan Bucaspor 1928'in grup finalinde İskenderunspor'u elemesi durumunda, 24Erzincanspor - Şanlıurfaspor eşleşmesinden turu geçecek takımla 1. Lig'e yükselmek için tarafsız sahada karşılaşacak. İki takım arasında oynanan ilk maçta Şanlıurfaspor, 24 Erzincanspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonu ikinci sırada bitirerek play-off grup finali oynamaya hak kazandı. Sarı-lacivertliler grup finalinde play-off elemelerinden gelen İskenderunspor ile eşleşti.

İki ekip arasında oynanan ilk maçta Bucaspor 1928, rakibini deplasmanda 3-1 mağlup ederek büyük bir avantaj elde etti. İzmir temsilcisi, sahasında oynanacak maçı 1 farklı skorla kaybetse dahi Spor Toto 1. Lig'e yükselmek için final maçı oynayacak.

Bucaspor 1928 avantajı kaptı ile ilgili etiketler Bucaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.