Bu yıl TEOG yapılacak iddiası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile kaldırılması gündeme gelen ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni sistem için çalışmalara başladığı TEOG'un bu yıl da yapılacağı. Yeni sistemin ise gelecek yıldan itibaren uygulamaya sokulması gündeme geldi.

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş uygulaması yani TEOG kaldırılacak, yerine yeni bir sistem gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TEOG sınavlarının kaldırılması yönündeki açıklamaları sonrasında bu yöndeki çalışmaların başladığı öğrenildi.

HER TÜRLÜ SEÇENEK DEĞERLENDİRİLİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yönde görüşmeleri devam ederken her türlü seçeneğin de değerlendirildiği öğrenildi.

BU SENE TEOG OLACAK İDDİASI

Vatan Gazetesinden Murat Çelik'in haberine göre, Ankara kulislerine göre, TEOG’un bu sene değil önümüzdeki sene kaldırılması fikri ağır basıyor.

Bakanlık kulislerine göre; TEOG bu sene kesin kaldırılsın diye birşey söylenmedi. Bu sene kaldırılmasının büyük bir kaos oluşturacağı düşünülüyor.

VATANDAŞLAR BAKANLIĞI ARIYOR

Vatandaşlar bakanlıktaki birçok görevliyi arayarak, “hazırlık kurslarına paramızı yatırdık ne yapacaksınız diye” soruyor. Bunun bile ciddi bir problem olduğunu belirtilirken, genel görüş ‘bu sene TEOG devam etsin önümüzdeki sene kaldırılsın. Yerine nasıl bir sistem geleceği kesinleşmeden varolan sistemi değiştirmek ciddi problem oluşturur’.

YAKIN ZAMANDA AÇIKLAMA GELECEK

Bununla ilgili çalışmalar sürerken yakın bir zamanda açıklama yapılması da bekleniyor.

Bu yıl TEOG yapılacak iddiası! ile ilgili etiketler TEOG
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.