Bu yalan değil düpedüz iftira! Cumhurbaşkanı'na düpedüz saldırı

Birgün Gazatesi skandal bir habere imza attı. Bazı sol yayın gruplarında da paylaşılan haberde 14 yaşındaki bir çocuğa Cumhurbaşkanı’na hakaretten evi basılarak gözaltı uygulandığı öne sürüldü. Oysa olayın aslı bambaşkaydı.

İzmir Torbalı'da yaşanan olayda 14 yaşındaki O. O. Ş isimli şahıs, 'hayvanlara cinsel istismar' ve 'hayvana cinsel istismarı sosyal medya sitesinden paylaşmak' suçlarından gözaltına alınmıştı.

ÇARPITMAKTAN GERİ DURMADILAR

Bu yalan değil düpedüz iftira! Cumhurbaşkanı'na düpedüz saldırı

Birgün, Cumhuriyet, Halk TV, TELE1, YOL TV, Gerçek Gündem gibi kanalların paylaştığı haberin kaynağının Birgün Gazetesi'nden Meral Danyılmaz olduğu öne sürülürken muhabirin olayla ilgili paylaşımları sildiği gözden kaçmadı.

GOOGLE'A YAKALANDILAR

Olayın ortaya çakmasından sonra bu yayın organları haberlerini üst üste silerek geri çekti ama internette Google haberlerin izlerini sakladı.

Bu yalan değil düpedüz iftira! Cumhurbaşkanı'na düpedüz saldırı - Resim : 2

SERBEST BIRAKILDI

Bu yalan değil düpedüz iftira! Cumhurbaşkanı'na düpedüz saldırı - Resim : 3

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, hayvanlara şiddet içerikli paylaşımlar yapan şahsın serbest bırakıldığını açıkladı. "Facebook sosyal paylaşım sitesinde "Hayvanlara Şiddet" içerikli paylaşımlarda bulunan O.Ş isimli hesabın kullanıcısının 2006 doğumlu O.O.Ş isimli şahıs olduğu Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın 02.07.2020 tarihinde tanzim ettiği araştırma raporuyla tespit edilmiş olup, şahıs hakkında Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan işlemlerin ardından 03.07.2020 günü çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Bu yalan değil düpedüz iftira! Cumhurbaşkanı'na düpedüz saldırı ile ilgili etiketler Halk TV BirGün cumhurbaşkanına hakaret yalan haber tele1 Cumhuriyet Yol tv gerçek gündem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.