Bu sloganı haykırdırlar: Hain FETÖ, iş birlikçi CHP!

CHP'nin "KHK Buluşmaları" protestolar eşliğinde devam ediyor... CHP heyetinin Kayseri'deki son etkinliğinde protestocu bir grup "Hain FETÖ, iş birlikçi CHP!" sloganları attı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) gündeminde, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) ihraç edilen FETÖ'cüler var.

KHK'lıların de katılımıyla kasım ayı içerisinde Trabzon, Samsun, Bursa, Antalya, Konya gibi illerde toplantılar düzenleyen CHP'nin bu organizasyon kapsamındaki son durağı Kayseri oldu.

Ancak CHP heyeti, Kayseri'deki KHK toplantısında protestolarla karşılandı.

CHP heyetini, toplantının gerçekleştirildiği salonun önünde Türk bayraklarıyla karşılayan Türkiye Gençlik Birliği, "Hain FETÖ, iş birlikçi CHP!" sloganları attı.

Bu sloganı haykırdırlar: Hain FETÖ, iş birlikçi CHP!

Protestocu grubun ellerinde "Dikkat bu salonda PKK ve FETÖ'nün sözcülüğü yapılmaktadır" ve "FETÖ'nün sesi KHK" gibi pankartlar taşıdığı da gözlendi.

Diğer yandan TGB'nin sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili yapılan paylaşımda ise "Kayseri'de CHP'nin KHK buluşması yaptığı salonun önündeyiz! FETÖ ve PKK'yı kurtarmazsınız! " ifadelerine yer verildi.

 

Bu sloganı haykırdırlar: Hain FETÖ, iş birlikçi CHP! ile ilgili etiketler KHK CHP protesto
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.