Bu Seren Serengil'in demir parmaklıklar arkasına ilk yolculuğu değil!

Gülben Ergen'in aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle hakkında 3 gün zorlama hapis kararı verilen Seren Serengil canlı yayında ilk kez böyle şeyler yaşadığını söyledi. Fakat Serengil, 10 yıl önce yaptığı bir röportajda 15 yaşında uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını itiraf etmişti.

Gülben Ergen üç ay önce, programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen bu karara uymayan Serengil hakkında 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Serengil bugün yorumcusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' isimli programında yaptığı açıklamada "Daha önce eski eşimi ve Deniz Seki'yi ziyaretim nedeniyle cezaevi ortamını gördüm. İlk kez böyle bir şeye şahit olacağım" açıklamasında bulundu.

"11 GÜN NEZARETTE KALDIM!"

Fakat Serengil'in 2007 yılında Habertürk'e verdiği bir röportajda ''15 yaşında, uyuşturucu operasyonunda tutuklandık" dediği ortaya çıktı. İşte Serengil'in yaptığı o açıklama:

''Annemin evleneceği adamla İspanya'da tatile gitmiştik tatilden sonra beni İsviçre'deki okuluma bırakacaklardı. Annemin evleneceği kişinin iş yaptığı adamlar gözaltına alınmış. Bizim odamızı da aradılar. Bizi ifade vermeye götürdüler. Annem de ben de şok olmuştuk. 11 gün boyunca nezarette kaldım. 9. gün annem kapımın önünden geçti. Hep kuvvetli görmeye alıştığım annemi o halde görünce dayanamadım. Ömür boyu oradan çıkamayacağımı düşündüm.Ben çıktıktan sonra otele yerleştim. Annem çıkıncaya kadar 1 ay boyunca orada kaldım''

Bu Seren Serengil'in demir parmaklıklar arkasına ilk yolculuğu değil! ile ilgili etiketler Seren Serengil hapis İspanya uyuşturucu Gülben Ergen Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.