Bu selamdan rahatsız olanlara Yarar ve Şener’den yanıt

İki usta isim, gazeteci-yazar Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

Mete Yarar ve Nedim Şener, ‘Memleket Aşkına’nın yeni bölümünde, terör örgütü ve destekçilerinin Barış Pınarı harekatıyla ilgili kara propaganda faaliyetlerini deşifre ederken, verdikleri asker selamından rahatsız olan çevrelerin mesnetsiz suçlamalarını da sert sözlerle yanıtladı.

'Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde;

-Terör çevrelerinin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili kara propaganda faaliyetleri nasıl yürütülüyor, arka planında ne var?

-Mete Yarar ve Nedim Şener, verdikleri asker selamıyla ilgili belirli çevrelerden gelen tepkilere nasıl yanıt verdi?

-Militarizm nedir, ne değildir? 15 Temmuz’da hainlere direnen ve bugün evlatlarını selamlayanlar mı, yoksa darbe girişimini alkışlayanlar mı militarist?

sorularının yanıtlarını ve daha fazlasını bulabilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Bu selamdan rahatsız olanlara Yarar ve Şener’den yanıt ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı 15 Temmuz asker selamı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.