"Bu saygısız özgüveni anlamıyorum"

Bir yandan koronavirüs salgınının verdiği stres ve iş yoğunluğu, diğer yanda anlayışsız, bencil ve saygısız insanların davranışları başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarının morallerini iyice bozdu. Sosyal medyada bugün tam da bu konuyla ilgili paylaşılan bir video gündem oldu. Uzman bir çocuk hekiminin bir hasta yakınının saygısız ve nobran tavrını anlatan genç doktorun ağlamamak için kendisini güçlükle tuttuğu görüldü.

Videoda yaşadığı olayı aktaran uzman çocuk doktoru, acilde baktığı minik hastasının annesi tarafından hakarete ve küfürlere maruz kaldığını belirtiyor.

Hasta çocuğun annesinin 'Devletin doktoru değil misiniz, size mi güveneceğim? Allah kahretsin.' dediğini belirten genç doktor, aylardır vatandaşlar için canla başla çalıştıklarını ifade ettikten sonra "Bu saygısız özgüveni anlamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Genç doktorun sitem dolu isyanı sosyal medyada gündem oldu. 

Sosyal medya kullanıcıları genç doktora destek olurken, saygısız anneye de tepki gösterdi. 

"Bu saygısız özgüveni anlamıyorum" ile ilgili etiketler çocuk hekimi isyan devletin doktoru

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.