Bu sahne dün geceye damgasını vurdu!

Sevilen dizi Çukur'ın dün akşam yayınlanan 28'inci bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Cemil aşık olduğu Selim'in eşi Ayşe'nin odasına girerek birlikte kaçmayı teklif etti ve kabul etmezse İdris ile konuşacağını söyledi. Bunun üzerine Ayşe Cemil'e vurdu. Terasta yatan Cemil'i gören Selim, Ayşe'den duyduklarından sonra hiç düşünmeden Cemil'i boğdu.

5 bölüm sonra sezon finali yapacak olan Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin son bölümünde, Yamaç'ın koruması Cemil, İdris Koçovalı tarafından Saadet ile istemediği bir evlilik yapmak üzereyken sürpriz bir gelişme yaşandı.

 HİÇ DÜŞÜNMEDEN BOĞDU!

Bu düğünün olmamasını en çok isteyenlerden biri olan Cemil, son kez Ayşe'nin karşısına çıkıp kaçmayı teklif ediyor. Ne olursa olsun Ayşe'siz gitmeyeceğini söyleyen Cemil'in Selim'le olmazsa da İdris ile konuşacağını duyan Ayşe, hiç düşünmeden saksı ile Cemil'e vuruyor. Terasta yatan Cemil'i gören Selim, Ayşe'den duyduklarından sonra hiç düşünmeden Cemil'i boğuyor.

Bu sahne dün geceye damgasını vurdu! ile ilgili etiketler Çukur son bölüm 28. bölüm cemil ölüm sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.