Bu Rizeli sosyal medyada fenomen oldu! 'Bir şey olmaz, bırakın'

Güreşen iki boğadan birinin yoldan aşağı yuvarlanma anını, "Bir şey olmaz, bırakın" ifadeleriyle kayda alan Rizeli...

RİZE'nin Pazar İlçesi'nde güreşen iki boğadan birinin yoldan aşağı yuvarlanma anını, "Bir şey olmaz, bırakın" ifadeleriyle kayda alan Şefik Pisikoğlu'nun görüntüleri, sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Hakkındaki, "Ne rahat adam" yorumlarını değerlendiren Pisikoğlu, "Genelde rahatım" dedi.
Olay Pazar İlçesi Akbucak Köyü'nde meydana geldi. Şefik Pisikoğlu'nun, ABD Başkanı'nın göreve geldiği yıl doğduğu ve koyu renginden dolayı 'Obama' adını verdiği boğası, bir tarafı uçurum olan dar bir yolda bir başka boğa ile karşılaştı. Şefik Pişikoğlu, çevredekilerin telaşlanmasına rağmen, "Bir şey olmaz, bırakın. Müdahale etmeyin, ederseniz düşer" dedikten sonra iki boğanın kapışmasını kayda almaya başladı.
O sırada Obama adlı boğanın sürüklediği diğer boğa, yoldan aşağı ormanlık alana yuvarlandı. Çevredekiler panik yaşarken, rahatlığı elden bırakmayan Şefik Pişikoğlu ise, "Bir şey olmaz, korkma" dedi. Ormanlık alana düşen boğa ağaçların arasında uzun bir süre çabaladıktan sonra tekrar yola çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izlenme rekorları kırdı.

Bu Rizeli sosyal medyada fenomen oldu! 'Bir şey olmaz, bırakın' ile ilgili etiketler Rizeli boğa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.