Bu renkleri daha önce hiç görmediniz! iPhone 15 özel renkleriyle geliyor

Apple’ın merak ile beklenen iPhone 15 modeline ilişkin sızıntılar hız kazandı. Dün bazı özellikleri sızan iPhone 15’in bugün ise ilginç renk seçenekleri sızdı. İşte detaylar…

Teknoloji tutkunlarının yakından takip ettiği teknoloji devi Apple’ın yeni serisi olan iPhone 15 için hazırlıklar başladı. Eylül ayında kullanıcılarına iPhone 14’ü sunan Apple, hemen ardından iPhone 15 için kolları sıvamıştı. 2023 yılının son çeyreğinde teknoloji kullanıcıları karşısına çıkacak iPhone 15 için sızıntılar da başladı.

Apple’ın bir süredir üzerinde çalıştığı iPhone 15 hakkındaki sızıntılar artmaya başladı. Bilindiği üzere, Apple’ın iPhone 15 ile birlikte çentik tasarımından vazgeçerek hap ve delikli bir modele geçeceği epeydir konuşuluyordu. Aynı şekilde USB Type-C de iPhone 15 ile birlikte Apple kullanıcılarının hayata girecek gibi söylentiler çıkmıştı. Bu iddialar konuşulmaya devam ederken; bu kez iPhone 15’in çok özel renkler ile kullanıcı karşısına çıkacağı iddia edildi. Peki, iPhone 15 renk seçenekleri neler? İşte detaylar…

KOYU KIRMIZI İPHONE 15 PRO İÇİN SEÇİLDİ

Bu renkleri daha önce hiç görmediniz! iPhone 15 özel renkleriyle geliyor

Geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan iPhone 14 mor, iPhone 14 Pro ise koyu mor rengi ile teknoloji severlerin karşısına çıkmıştı. Her seride özel bir renk sunan Apple, iddialara göre iPhone 15 ve iPhone 15 Pro’nun rengini de seçti. Paylaşılan sızıntı görsellerine göre; iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max özel rengi bordoya kaçan koyu kırmızı olacak. Dark sienna olarak tanımlanan bu rengin hex kodu #410D0D iken; iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinde Apple’ın standart renkleri varlığını sürdürecek.

İPHONE 15’TE AÇIK MAVİ VE PARLAK PEMBE KONUŞULUYOR

Sızan fotoğrafa göre, ortaya çıkan tek renk iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinin değil. Aynı zamanda iPhone 15 için de Apple’ın rengi belli. Bu model için koyu pembe ve parlak açık mavi renk seçeneği konuşulmaya başlanmışken, serinin standart renklerinin de üretime gireceği biliniyor. Pembe için hex kodu #CE3C6C “telemagenta” rengini düşünen Apple’ın mavi için ise hex kodu #4DB1E2 olan “picton blue” tengini düşündüğü söyleniyor.

Bu renkleri daha önce hiç görmediniz! iPhone 15 özel renkleriyle geliyor ile ilgili etiketler Apple iPhone
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.