"Bu pozisyon 24. haftadan önce olsaydı..."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN SPORTS'ta Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçındaki hakem kararlarını yorumladı.

Mehmet Demirkol, beIN SPORTS'ta Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçındaki Onyekuru'nun penaltı pozisyonunu yorumladı.

İşte Demirkol'un yorumları:

"Onyekuru'nun pozisyonu net penaltı. Hatta kırmızı kart. Bariz gol pozisyonu. Çünkü topu da almış göğsüyle. Hadi kırmızı kart olmasın. Bu eğer ligin 24. haftasının öncesinde olsaydı, hakemi VAR'a çağıracaklardı. Çünkü Yusuf Namoğlu MHK'sı "gidin bakın" dedi bu pozisyonlar için hakemlere. Galatasaray-Konyaspor maçındaki pozisyondan sonra özellikle denildi. Ben de öyle söyledim. Git bak ama yine ver."

"IFAB ve UEFA ise öyle olmaz dedi. VAR'daki hakem diyor ki muhtemelen burada "Hoca ne gördün?", Halil Umut Meler de diyor ki "İki oyuncu mücadele içerisinde. Malatyalı oyuncunun vücuduyla bir şarjı var. Ama nizamidir ve kolunu açmıyor". Şimdi söylediği şeyler VAR hakeminin gördüğü şeylerle birebir aynı fakat yargısı farklı olabilir. Gördükleri aynı olduğu için VAR'a çağıramıyor hakemi."

"Ligin başından beri hakemlere bütün pozisyonlara bakın diyorsunuz, 24. haftada olmaz bakamazsın. Saçma bu. Olur mu böyle şey?"

"Bu pozisyon 24. haftadan önce olsaydı..." ile ilgili etiketler Galatasaray Yeni Malatyaspor beIN Sports Mehmet Demirkol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.