Bu ne yaman çelişki? Her nefeste 'İsrail boykot' diyen Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz, iftarda İsrail ürünü Fanta içiyor!

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Türkiye ile İsrail arasındaki ticari ilişkiler' konusunu gündemde tutmaya çalışırken partisinin düzenlediği iftar yemeğine katılan YRP İBB adayı ve Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz'ün ‘Fanta’ içmesi olay oldu.

Yeniden Refah Partisi'nin İsrail'in Gazze'ye başlattığı saldırıların ardından Türkiye'nin İsrail ile ticari ilişkilerine büyük çapta devam ettiği iddiaları zaman zaman dillendiriliyor.

ERBAKAN'IN DAMADININ İFTAR YEMEĞİ OLAY OLDU

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, sık sık bu konuyu gündemde tutmaya çalışıyor. 

Açıklamalarıyla tepkileri üzerine toplayan Fatih Erbakan'ın partisinin Zeytinburnu teşkilatının düzenlediği iftar yemeği olay oldu.

İSRAİL ÜRÜNÜ FANTA İÇTİLER

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılan YRP İBB adayı Mehmet Altınöz ve teşkilatın ‘Fanta’ içtiği görüldü. 

FANTA, BOYKOT ÜRÜNLERİNİN BAŞINDA GELİYOR

Fanta, The Coca-Cola Company firmasının ürettiği meyveli ve asitli meşrubat markasıdır. Berkshire Hathaway Holding'in portföyünde olan Coca Cola Company'nin çalıntı Filistin toprakları üzerine inşa edilmiş yasadışı bir İsrail yerleşimi olan Atarot'ta fabrikası vardır.

Bunun gibi yasadışı İsrail yerleşimlerinin inşa edilebilmesi için Filistinli topluluklar zorla yerlerinden edilmektedir. Bu yerleşimler uluslararası hukuka göre yasadışıdır.

Bu ne yaman çelişki? Her nefeste 'İsrail boykot' diyen Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz, iftarda İsrail ürünü Fanta içiyor! ile ilgili etiketler Fatih Erbakan İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.