Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı...

İzmir Menderes'te bir vahşet yaşandı. Bir köpek canlı canlı yakıldı. Vahşi eylemi gerçekleştiren kişi ise köpeğin fotoğrafını sosyal medya hesabından 'yanınca böyle oluyormuş' diye paylaştı. Bu vahşete hayvanseverlerden tepki yağdı. #MehmetCanTutuklansın etiketi ile sosyal medyada yapılan paylaşım Türkiye gündemine oturdu.

Olay iddiaya göre İzmir Menderes'te yaşandı. 

Adının Mehmetcan G. olduğu belirtilen bir kişiye ait olduğu ileri sürülen hesaptan paylaşılmış bir hayvan cesedi (köpek olduğu belirtiliyor) ve üzerinde "yanınca böyle oluyormuş" ifadesinin olduğu fotoğraf sosyal medyada büyük yankı buldu. 

Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı...

#MehmetCanTutuklansın etiketi ile sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede Türkiye'nin gündemine giren olaya hayvanseverlerden büyük tepki yağdı. 

Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı... - Resim : 2

#MehmetCanTutuklansın etiketi ile sosyal medyada paylaşılan fotoğraf tam anlamıyla bir öfke seline yol açtı. 

Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı... - Resim : 3

Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı... - Resim : 4

Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı... - Resim : 5

Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı... - Resim : 6

SuperHaber olarak sosyal medyada yaptığımız araştırmada bahse konu kişiye ait olduğu ileri sürülen paylaşımlara ait hesaplara ise ulaşamadık.

Bu hesaplar silinmiş olabileceği gibi o kişiye ait olmama ihtimali de bulunduğundan adı geçen kişinin soyismi, fotoğrafı ve paylaşımlardaki kullanıcı adlarını bulurlamayı tercih ettik. 

Ancak SuperHaber olarak yapılan eylemi kınıyor ve yetkililere sorumlusunun ya da sorumlularının kısa sürede yakalanıp, hak ettiği cezaya çarptırılması çağrısında bulunuyoruz... 

 

Bu nasıl vahşet! Sosyal medyadan tepki yağdı... ile ilgili etiketler İzmir Menderes köpek yakıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.