Bu metaverse coinler zengin edebilir! İşte 2022'de en çok artış beklenen geleceği parlak coinler

Kripto para yatırımcıları ve zengin olmanın hayallerini kuranlar için 2022 yılında geleceği parlak coinler konusunda tahminler gelmeye başladı. Yeni yılın ilk yarısında bazı kripto para birimleri değerinin 10 katına ulaşarak yatırımcısını oldukça mutlu edecek.

2022 yılında birikimlerini kripto para borsasında değerlendirmek isteyenler geleceği parlak olan ve en çok artış beklenen coinleri öğrenme konusunda yeni adımlar atmaya başladı. Her geçen zamanda bu borsaya yeni kripto para birimleri dahil olurken bunların gelecekte yatırımcısına ne konuda yardım edeceği merak uyandırmaktadır.

Özellikle küçük yatırımcılar için yüksek oranda karlılık vaat eden kripto para borsası, uzman tahminler ve analizler eşliğinde daha kolay bir para kazanma havuzu oluşturmaktadır. Dönem dönemde olsa bazı çöküşleri görüldüğü bu borsada geleceği parlak olan coinleri sezinlemek bazen dikkatlerden kaçmaktadır.

2022 YILINDA EN ÇOK ARTIŞ BEKLENEN COİNLER

Kripto paralar spekülatif hareketlere karşı dayanıksız olduklarından bazı coinlerin geleceğinin daha açık olduğu önceden belirlenebilir. Özellikle dijital sözleşme yatırımları söz konusu olan Avax ve Dogecoin’in 2022 yılında yatırımcısını zengin etmesi beklenen coinler arasında olduğu ve bunlara ek olarak da Mana, Axie Infinity, MetaHero gibi metaverse coinlerinde bulunduğu unutulmamalıdır.

Bu metaverse coinler zengin edebilir! İşte 2022'de en çok artış beklenen geleceği parlak coinler

Avalanche (Avax) Coin

Dijital sözleşmeler ile hızlı bir teknoloji üreten Avax, iyi bir yatırım örneği olabilir. Bu yönde Ethereum’un bile ötesine geçen Avax ile satın alınacak olan teknoloji getirilerini de unutmamak lazım. Yani Avax oldukça mantıklı bir yatırım tavsiyesi olabilir.

2021 yılında yatırımcısının yüzünü güldüren Avax, en fazla kazandıran para birimleri arasında yer aldığından 2022’de de bunun 4 katı değerleneceğinin sinyallerini vermektedir.

Mana Coin

2022’de en çok kazandıranlar arasında metaverse arsa ve teknolojisine yatırım yapan kripto paralar göz önündedir. Facebook’un bu dar alanda Diem adını verdiği kripto parayı piyasaya sürmesi büyük bir dijital dönüşümün olacağının iddiaları Mana başta olmak üzere Axie Infinity ve The Sandbox gibi metaverse coin ve tokenlerine yatırımı daha da cazip bir hale getirmiştir.

Ancak yinede Facebook’un metaverse arsalarını tekel haline getirmeye yönelik bir hareketinin olabileceğinin unutulmaması gereklidir. Bu konuda tokenler sert bir düşüş yaşayabilir.

Enjin Coin

Metaverse sistemine NFT teknolojisi sağlayan bir platformun akla geldiği Enjin, 2022 yılında en önemli yatırım araçları arasında yer alabilir. Yinede Enjin’e yatırım yapmak az da olsa risk taşımaktadır. Gelecekte NFT sisteminin dünyanın sanal ticaretine yön vereceği artık kesinleşmiş gibidir.

Bu metaverse coinler zengin edebilir! İşte 2022'de en çok artış beklenen geleceği parlak coinler - Resim : 2

Dogecoin

Elon Musk tarafından tekrardan ayağa kaldırılan bir kripto para birimi olan Dogecoin’in 2022 yılında da unutulmaması gereklidir. Eğer gerçekten Tesla, Dogecoin ile ticarete başlarsa bu kripto para birimi ciddi bir yükseliş trendine girecektir.

Diem Coin

Facebook tarafından henüz piyasaya çıkarılmayan bir kripto para birimi olan Diem, tanıtımı yapıldığı andan itibaren ilgi görmektedir. 2022 yılında geleceği parlak coinler arasında yer alan Diem, muhtemelen önemli kazançlar elde edebilecektir.

Etherium ve Bitcoin

Daha az risk almak isteyenlerin tercihinde ilk sırada yer alan Etherium ve Bitcoin konvansiyonel bir birim gibi kabul görmüş durumdadır. Oldukça güven veren bu iki coin, kendi arasında bir blok zinciri oluşturmaktadır.

Bu metaverse coinler zengin edebilir! İşte 2022'de en çok artış beklenen geleceği parlak coinler ile ilgili etiketler metaverse coin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.