"Bu memleketi isyana zorluyorsunuz!"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti hükümetinin politikalarını eleştirerek adalet mekanizmasının felç olduğunu belirtti.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin düzenlediği "Türkiye’nin meseleleri ve çözüm yolları" isimli konferansa konuşmacı olarak katıldı. Karamollaoğlu salona girişte "Saadet gelecek, zulüm bitecek" sloganlarıyla karşılandı.

“BASKIDAN NEFES ALAMAYANLAR İSYAN EDERLER”

Karamollaoğlu, hükümetin OHAL kararını da eleştirerek şunları söyledi:

“OHAL bundan dolayı kesinlikle ‘biz bundan vazgeçemeyiz, korkuyoruz ikinci bir ayaklanma olabilir’ diyor. Eğer siz böyle gider baskıyı artırırsanız hiç tereddütünüz olmasın Allah muhafaza etsin ama bir kalkışma meydana gelir müsebbibi de siz olursunuz. Çünkü kalkışmalar baskı neticesinde, kalkışma bazen bir menfaati temin etmek için yapılır, bazen de baskıdan nefes alamayanlar isyan ederler. Bu memleketi siz isyana zorluyorsunuz. Zorlamayın, hata ediyorsunuz. Adalet olan yerde hata yapılır ama adalet mekanizması kendi hatasını düzeltir. Ama yöneticiler adalet üzerinde baskı kurarsa adalet tedavi edilemez”

 

"Bu memleketi isyana zorluyorsunuz!" ile ilgili etiketler karamollaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.