Bu mahalleden geçenler hayrete düşüyor: Evin camında şaşırtan pankart!

Büyükçekmece'de bir evin penceresine asılı yazıyı görenler hayrete düşüyor. Mahalleli bir hafta önce asıldığını belirttiği yazının nedenini merak ediyor. Konunun dayı ve yeğen arasındaki bir davadan olduğu iddia edilirken, pankartta bakın ne yazıyor...

Atatürk Mahallesi’nde bir evin camına asılan ilginç pankart, vatandaşların dikkatini çekiyor. Dayı ve yeğenleri arasındaki hukuki bir meseleden kaynaklandığı söylenen olayda yazıyı görenler dönüp bir daha baktı.

“DAYI İLE YEĞEN ARASINDA ALACAK VERECEK SORUNU VAR”

Konu ile ilgili konuşan esnaf, “O dayı ile yeğenleri arasında alacak verecek ile alakalı bir şey diye duyduk. Bizim de dikkatimizi çekti. Gören vatandaşlar da bize soruyor. Evde böyle bir yazı garip, hiç böyle bir şey görmemiştik” dedi.

Bu mahalleden geçenler hayrete düşüyor: Evin camında şaşırtan pankart!

"BİR HAFTADIR ASILI"

Yazıyı gören başka bir esnaf İbrahim Yanık ise “Bir haftadır bu yazıyı astılar ve gittiler. Çok farklı bir yazı, birçok kişi nedenini soruyor ama bilmiyorum” şeklinde konuştu.

Bu mahalleden geçenler hayrete düşüyor: Evin camında şaşırtan pankart! ile ilgili etiketler Büyükçekmece pankart ev pencere dayı yeğen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.