Bu kez taklit eden taraf Beyonce oldu! Hadise'nin izinde...

Sürekli Beyonce’yi taklit ettiği söylenen ünlü popçu Hadise, bu kez taklit edilen taraf oldu. At üstünde poz veren şarkıcıdan aylar sonra Beyonce de benzer bir poza imza attı. İşte detaylar...


Sürekli ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Beyonce'yi taklit ettiği iddiasıyla gündeme gelen 35 yaşındaki popçu Hadise, bu kez burun farkıyla taklit edilen oldu.

Bu kez taklit eden taraf Beyonce oldu! Hadise'nin izinde...

Geçtiğimiz aylarda 'Küçük Bir Yol' şarkısının klibinde at üstüne çıkan Hadise'den sonra bu kez Beyonce benzer bir poza imza attı. Bir moda çekimi için at üstünde poz veren Beyonce'yi görenler "Hadise ucuz atlattı. Yoksa yine taklit etti denilecekti", "Bu kez Beyonce Hadise'nin izinde" yorumları yaptı.


BEYONCE ESİNLENDİ Mİ?

Saklambaç'ın haberine göre; Hadise'nin fanları, Beyonce'nin güzel popçudan esinlendiğini iddia etti. Daha önce saçlarını Beyonce gibi kestirip, onunla aynı kıyafetleri giyen Hadise, bu kez ata önce binen taraf oldu.

Bu kez taklit eden taraf Beyonce oldu! Hadise'nin izinde... - Resim : 2


Hadise, Beyonce'nin Adidas için ürettiği koleksiyona ait takımı Türkiye'de ilk giyen isim olmuştu.

 

 

Bu kez taklit eden taraf Beyonce oldu! Hadise'nin izinde... ile ilgili etiketler Hadise Beyonce
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.