Bu kez de ‘Orhan Gencebay öldü’ diye yalan haber yaydılar!

Türk Arabesk müziğinin usta isimlerinden Orhan Gencebay'ın yaşamını yitirdiği haberleri sosyal medyada yer aldı. 79 yaşındaki Orhan Gencebay'ın öldüğü ile ilgili haberler sonrası yapılan açıklama adeta yüreklere su serpti. İşte Orhan Gencebay'ın sağlık durumu ile ilgili son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Sanatçı Orhan Gencebay'ın vefat ettiğine dair sosyal medyada yalan haberler paylaşıldı.

Sosyal medyada Orhan Gencebay'ın vefat ettiğine dair dolaşan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

ORHAN GENCEBAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Türk arabesk müziğinin sevilen ismi Orhan Gencebay, sosyal medyada yayılan haberler üzerine açıklama yaptı. Gencebay, "Şükürler olsun, gayet iyiyiz. Henüz vademiz dolmamış, Rabbim bilir. Rabbimize teslim olan biriyiz. O ne derse o olur" dedi.

Sosyal medyada Orhan Gencebay'ın öldüğü yönünde ortaya atılan iddialar üzerine Türk arabesk müziğinin sevilen ismi Orhan Gencebay, Demirören Haber Ajansı'na açıklama yaptı.

"ŞÜKÜRLER OLSUN, GAYET İYİYİZ"

Gencebay, "Şükürler olsun, gayet iyiyiz. Henüz vademiz dolmamış, Rabbim bilir. Rabbimize teslim olan biriyiz. O ne derse o olur. Şükürler olsun. Gayet iyiyiz. Merak edenlere buradan en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum, berhudar olsunlar. Birileri demek ki böyle bir şaka yaptı. Ağır bir şaka. Ama biz bunlara yaşamımız boyunca 15-20 defa yaşandı, alıştık. Daha önce de yaşadık bunları, oluyor böyle şeyler. Şuan sağlığımız iyi. Tüm gönül dostlarıma, canlarıma, en candan sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Berhudar olsunlar, Orhan baba iyidir" şeklinde konuştu.

USTA SANATÇININ OĞLUNDAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Oğlu Altan Gencebay da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ifade etti.

KONUYLA İLGİLİ DEZENFORMASYONLA MÜCADELE MERKEZİNDE DE AÇIKLAMA GELDİ

 

SKANDAL PAYLAŞIMLAR İSE KAN DONDURDU! 

 

 

 

Bu kez de ‘Orhan Gencebay öldü’ diye yalan haber yaydılar! ile ilgili etiketler Orhan Gencebay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.