Bu kafeye gidenler demir parmaklıklar ardına giriyor!

Yalova'da yeni hizmete giren bir kafe tüm dikkatleri üzerine çekti. Çünkü bu kafeye gidenler demir parmaklıklar ardında hizmet görüyor. Hapishane konseptli kafeye gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Yalova'da hizmete giren Türkiye'nin ilk 'hapishane' konseptli kafeteryasına gençler yoğun ilgi gösteriyor. Dört duvarın gençler için cazip hale getirildiği aft Coffee isimli işletmede garsonlar gardiyan ve mahkum kıyafetleriyle hizmet veriyor. İçerisinde hücrenin de olduğu işletmeye adım atan müşteriler, kendisini adeta bir cezaevinde buluyor. Tüm detayların düşünüldüğü işletmede dileyen müşteriler 'mahkum' kıyafetleri giyerek istediği bölümde fotoğraf çektirebiliyor. Kafe, kahve satmanın yanında aynı zamanda bir duygu ve bir hikaye de satıyor.

yalova-da-hapishane-konseptli-kafe-hizmete-girdi-10509964_5815_m

İLK 1 AYDA FRANCHISING VERDİ

Yalova Rüstempaşa Mahallesi Barış Sokak'ta yaklaşık 1 ay önce hizmet vermeye başlayan 4 katlı Haft Coffee, gençler tarafından oldukça ilgi görüyor. İşletme içerisinde müşterilerin çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada paylaşılınca popülaritesi de giderek arttı. İşletme, kısa sürede ilk franchising'i Bursa Görükle'ye verdi.

yalova-da-hapishane-konseptli-kafe-hizmete-girdi-10509964_7378_m

TÜRKİYE'DE TEK

Konseptle ilgili bilgi veren İşletmeci Ortağı Canhür Aktuğlu, "Haft, kelime anlamı olarak 'tutuklu' demek. Almanca kökenli bir kelimedir. Bizim buradaki hikayemiz de bunun üzerine kuruludur. Kahve satıyoruz fakat kahveden daha çok duygu, daha çok bir hikaye satma peşindeyiz. Bunu da kısa sürede çok iyi bir şekilde gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Türkiye'nin ilk hapishane temalı dükkanıyız belki de dünyada tek. Bu konsepti düşünürken orta vadedeki hedefimiz dünyaya açılmak uzun vadedeki hedefimiz ise kahve sektöründe bir dünya markası olmaktı. Henüz 1 aydır açık olmamıza rağmen ilk franchisingimizi Bursa'ya verdik. Bu da kısa sürede büyük bir başarıdır. Sanırım buradaki en büyük etken, sosyal medyanın kendiliğinden işliyor olması. Sosyal medya sayesinde inanılmaz büyük kitlelere ulaştık ve müşterilerimizin paylaşımlarında da çok yaratıcı kareler ortaya çıkıyor" dedi.

yalova-da-hapishane-konseptli-kafe-hizmete-girdi-10509964_7319_m

Bu kafeye gidenler demir parmaklıklar ardına giriyor! ile ilgili etiketler Yalova Hapishane cezaevi cafe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.