Bu kadarına da pes! Yaşlı adama gönderilen düğün davetiyesinin üzerinde öyle bir şey yazıyor ki...

Van'da yaşayan 80 yaşındaki bir adam, kendisine gelen düğün davetiyesinin üzerideki yazıyı okuyunca neye uğradığını şaşırdı. Düğün sahibi aile, davetiyelerinin üzerine "İki düğününe gelmiştim" notunu düşerek yaşlı adama gönderdi. Bu not sonrası üzüldüğünü belirten yaşlı adam, düğüne gitmedi.

Van'da ikamet eden 80 yaşındaki bir vatandaş, daha önce görülmemiş bir davetiye notu ile karşılaştı.

"2 DÜĞÜNÜNE GELMİŞTİM"

80 yaşındaki bir vatandaşa, komşusundan gelen düğün davetiyesi üzerine  "2 düğününe gelmiştim" notu düşülmüş.

"BU DAVETİYEYİ GÖNDEREN KOMŞUMUZ"

Konuyla ilgili Haberler.com'a bilgi veren yaşlı adamın oğullarından biri, "Biz 9 kardeşiz. Babam hepimizin düğününü yaptı. Düğünlerimize gelenler oldu, gelmeyenler oldu. Hiçbirini kayıt altına almadık. Babam 80 yaşında... Bu davetiyeyi gönderen de komşumuz." ifadelerini kullandı.

Bu kadarına da pes! Yaşlı adama gönderilen düğün davetiyesinin üzerinde öyle bir şey yazıyor ki...

"BABAM NOTU OKUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜ, DÜĞÜNE GİTMEDİK"

9 kardeş olduklarını söyleyen şahıs, "Düğünlerimize gelip gelmediğini de bilmiyoruz. Babam davetiyeyi açıp üzerindeki notu görünce önce şaşırmış, ardından çok üzülmüş. Bizim yörede böyle şeyler pek olmaz. Zaten düğüne de gitmedik" dedi.

Bu kadarına da pes! Yaşlı adama gönderilen düğün davetiyesinin üzerinde öyle bir şey yazıyor ki... - Resim : 2

 

Bu kadarına da pes! Yaşlı adama gönderilen düğün davetiyesinin üzerinde öyle bir şey yazıyor ki... ile ilgili etiketler Düğün Komşu davetiye yaşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.