Bu kadarına da pes! Kadın yolcunun yanında mastürbasyon yaptı!

İngiltere'de çağırdığı UBER'e binen bir kadının iddiaları duyanları hayrete düşürdü. Kadın, trafikte surdukları bir sırada sürücünün mastürbasyon yaptığını iddia etti. Ülkede büyük tepki çeken bu iddialar sonrası polis harekete geçerken UBER şirketi de, "Bu tür olaylara tavrımız net, üzerimize düşeceğiz yapacağız" açıklaması yaptı.

İngiltere'nin Manchester kentinde ünlü ulaşım ağı şirkeri UBER ile ilgili dehşete düşüren bir iddia ortaya atıldı.

SÜRTÜNME SESİ GELDİ

İsmi açıklanmayan bir kadın, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde UBER'e bindi. Kadın ve araç şoförü trafikte ilerlediği sırada trafik sıkıştı ve durma noktasına geldi. Kadının iddiasına göre ön taraftan bir sürtünme sesi geldi ve araç şoförü kendisini tatmin etmeye başladı.

OLAY ANINDA GİTTİĞİ POLİSLER KADINA İNANMADI

Sürücüye "Mastürbasyon mu yapıyorsun" diye soran kadın, cevap alamayınca hızla araçtan indi ve en yakın polisin yanına gitti. Ancak polisler, kadın olayı ilk anlattığında şüpheyle yaklaştı ve kadının anlattıklarına inanmadı. Daha sonra kadının yaşananlarda ısrar etmesi üzerine kadını polis arabasına alan ekipler, yaşanılanları dinledi.

 

"DURDUĞUMUZ SIRADA ARABA SALLANMAYA BAŞLADI"

Başına gelenler hakkında konuşan kadın, "Şoförle konuşmak istedim ancak çok huysuzdu. Bana bakmıyordu bile. Trafikte durduğumuz sırada da araba sallanmaya başladı ve sürtünme sesleri geldi. Ona "Mastürbasyon mu" yapıyorsun diye sordum ama sustu. Olayın ardından hemen kocamı aradım ve yaşananlardan emin olduğumu söyledim" ifadelerini kullandı.

 

İNCELEME BAŞLATILDI

Kadının karakola giderek ifade vermesinin ardından UBER sürücüsünün kimliğini belirlemek adına çalışma başlatıldı. Manchester Polis Teşkilatı Sözcüsü, yaşananları takip ettiklerini ve meydana gelen durum nedeniyle üzüntü duyduklarını ifade etti.

UBER: TAVRIMIZ ÇOK NET, ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Yaşanılanlara UBER de sessiz kalmadı. UBER'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bu tür olaylara tavrımız net, üzerimize düşeceğiz yapacağız" denildi. Ayrıca kadından da özür dilendi.

Bu kadarına da pes! Kadın yolcunun yanında mastürbasyon yaptı! ile ilgili etiketler UBER İngiltere Kadın yolcu Sürücü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.