Bu kadarına da pes! Hamile küçük kız Youtube videosu izleyip bakın ne yaptı!

Birbirinden ilginç olayların yaşandığı Hindistan'da 17 yaşında hamile bir kız çocuğu Youtube'dan video izleyerek oradaki yöntemleri uyguladı ve doğum yaptı. Bebeğinin kordonunu bile kendi kesen kız çocuğunun hamileliğini bol kıyafetlerle sakladığı ortaya çıktı. Doğum sonrası iki gün boyunca odada saklanan genç kız, ailesinin bebek ağlama sesini duyması üzerine her şeyi anlattı.

Hindistan'da henüz reşit olmayan 17 yaşındaki bir kız çocuğunun başına gelenler duyanları hayrete düşürdü. 

AİLESİNDEN SIR GİBİ SAKLIYORDU

Güney Kerala eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki genç kız, ailesinden sır gibi sakladığı bebeğini Youtube'den izlediği videolarla doğurdu. Bebeği iki gün boyunca saklayan genç kız, sonunda çocuğunun ağlamasıyla birlikte ailesine her şeyi anlatmak zorunda kaldı.

 

BEBEĞİN BABASI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kottakkal Polis memuru MK Shaji, kız çocuğunun hemen bölge hastanesine götürüldüğünü söyledi ve hem kızın hem de yeni doğan bebeğin güvende olduğunu ifade etti. Polis, kızla aynı muhitte yaşayan 21 yaşındaki bir adamı tutukladı. Kızın sevgilisi olduğu belirtilen şahıs, kız çocuğunun reşit olmamasından dolayı Çocukların Cinsel Suçlardan Korunması yasalarına göre "tecavüz" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

 

BOL KIYAFETLERLE HAMİLELİĞİNİ SAKLAMIŞ

Ekipler, "Kız hamileliğini nasıl sakladı?" sorusuna da yanıt verdi. Buna göre genç kız, evde sürekli bol kıyafetler giyerek hamile olduğunu ailesinden gizledi.

"VİDEODAN İZLEYİP GÖBEK BAĞINI KESMİŞ"

Kızın doğumuyla ilgili açıklamada bulunan Polis memuru MK Shaji, "Youtube'dan doğumla ilgili her şeyi incelemiş ve doğum esnasında göbek bağını kendi başına makasla kesmiş. Cep telefonundan Youtube'a bakarak her şeyi öğrenmiş" dedi.

 

EVLİLİK İÇİN ÇOCUĞUN REŞİT OLMASINI BEKLİYORLAR

Polis, her iki ailenin de çocuklarının ilişkisinden haberdar olduğunu, evlilik için çocuğun reşit olmasının beklendiğini söyledi.

Kaynak: Sondakika

Bu kadarına da pes! Hamile küçük kız Youtube videosu izleyip bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler Hindistan Hamile Çocuk YouTube video kız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.