Bu kadarına da pes! Çaldıkları motosikleti yolcu otobüsü ile kaçırdılar

Kahramanmaraş’ta park halindeki motosiklet çalındı. Motosikleti çalan kişilerin, aracı yolcu otobüsü ile Gaziantep'e götürdükleri tespit edildi.

Kahramanmaraş'ta ilginç bir hırsızlık yaşandı. Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi’nde gece saatlerinde park halindeki motosikleti çalan kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Motosikletinin çalındığını fark eden sahibi hırsızlığı polise bildirdi. Olay sonrası araştırma yapan ekipler, kameralardan motosikletin çevre yolu üzerine çıkarılıp uzun süre bekletildiğini tespit etti.

Görüntülerden şüphelilerin bir yolcu otobüsünü durdurarak motosikleti valiz bagajına koydukları belirlendi. Araştırmalar neticesinde otobüsün Gaziantep’e gittiği belirlendi.

Bu kadarına da pes! Çaldıkları motosikleti yolcu otobüsü ile kaçırdılar

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüyle koordineli çalışan ekipler kimlik tespiti yapılan E.A (28) ve H.Ş (20) olaydan iki gün sonra Gaziantep’te yakaladı. Olayı itiraf eden şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Bu kadarına da pes! Çaldıkları motosikleti yolcu otobüsü ile kaçırdılar ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Motosiklet Hırsızlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.