Bu kadar da olmaz! Bir gün önce doğan bebeğiyle dilendi

İstanbul Taksim’de kucağındaki yeni doğmuş bebekle duygu sömürüsü yapan dilenciler zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Dilencilerin kucağındaki bebeği göstererek duygu sömürüsü yaptığı anlar kameraya yansıdı.

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda iki yabancı uyruklu kadın kucağına yeni doğmuş bebek alarak duygu sömürüsü yapıp esnaf ve vatandaşlardan para dilendi.

Bu kadar da olmaz! Bir gün önce doğan bebeğiyle dilendi


BİR GÜNLÜK BEBEĞİ KUCAKLARINDA SAATLERCE GEZDİRDİLER

Yeni doğmuş bebeği saatlerce meydanda gezdirip kapı kapı dilenen iki kadın, yorulduklarında ise çocuğu sırayla kucaklayıp dilenmeye devam etti. Kimi vatandaşlar ise dilencilere inanarak bir miktar para verdi.

Bu kadar da olmaz! Bir gün önce doğan bebeğiyle dilendi - Resim : 2

CEAZİ İŞLEM UYGULANDI

Yanlarında 10 yaşlarında bir erkek çocuğu da olan dilenciler vatandaşların ihbarı üzerine Beyoğlu zabıta ekiplerince bir pasaj içerisindeki restoranda yakalandı. Zabıta ekipleri iki kadın ve yanlarındaki yeni doğmuş bebek ve 10 yaşlarındaki çocuğu kimlik tespiti için Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’ne götürüp, dilenci kadınlara cezai işlem uyguladı.

Bu kadar da olmaz! Bir gün önce doğan bebeğiyle dilendi - Resim : 3

(İHA)

Bu kadar da olmaz! Bir gün önce doğan bebeğiyle dilendi ile ilgili etiketler Taksim Dilenci Zabıta Beyoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.