Bu iş düelloya gider: Mültecilerin arasına kaynayıp kaçacak

SETA Stratejik Araştırmalar Direktörü Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın ile "Bahar Kalkanı" harekatına muhalif bir tutum benimseyen strateji uzmanı Metin Gürcan arasında sosyal medyada dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Yalçın, Gürcan'ın mültecilerin arasına karışıp Yunanistan'a kaçabileceğini söylerken, Gürcan, açık adresini vererek "Gel görüşelim" dedi.

SETA Stratejik Araştırmalar Direktörü Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın ile strateji uzmanı Metin Gürcan Twitter'dan birbirine girdi.

Son dönemde Türkiye'nin Suriye'de attığı adımların karşısında yer alan ve 'Akademik trollerin' saldırısı altında olduğunu belirten Gürcan, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"Sevgili dostlar 'Vatanı' benim gibi 'Hain Fetöcüler (!)'den daha çok seven Kesin İnançlı bazı akademik trollerin ağır hakareti/saldırısı altındayım. Şu an işim yok, arkamda dayım/torpilim yok, gücüm/dayanağım yok. İstanbul'dayım. Adresim, telim belli. Sayın Savcılarımız bende birşey varsa, hakkımda bir delil varsa, FETÖcülük varsa. Buyursun. Görevlerini yapsınlar... Adalet önünde boynum kıldan incedir. Bu ağır hakaretler nedeniyle İZNİNİZLE BİR SÜRE SUSUYORUM. Çünkü laf yetiştirecek zamanım, gücüm, dayanağım yok."

"MÜLTECİLERİN ARASINA KAYNAYIP KAÇACAK"

Gürcan'ın sosyal medyada paylaştığı bazı mesajlarını alıntılayan akademisyen Hasan Basri Yalçın ise ünlü strateji uzmanını "subliminal" mesajlar vermekle suçladı. 

Yalçın, hedef tahtasına oturttuğı Gürcan hakkında, "Yunan sınırına dikkat! Mültecilerin arasına kaynayıp kaçacak gibi" ifadelerini kullandı.

Bu iş düelloya gider: Mültecilerin arasına kaynayıp kaçacak

Gürcan ise Yalçın'ın yaptığının "seviyesizlik ve terbiyesizlik" olduğunu belirterek açık adresini verdi ve Yalçın'ı yanına davet etti.

İşte o tweetler:

Bu iş düelloya gider: Mültecilerin arasına kaynayıp kaçacak - Resim : 2

Bu iş düelloya gider: Mültecilerin arasına kaynayıp kaçacak ile ilgili etiketler FETÖ Twitter Yunanistan Mülteci hasan basri yalçın metin gürcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.