Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji saat vererek uyardı: Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Marmara Bölgesi'ndeki bazı illerde bu gece itibariyle kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; Marmara Bölgesi’nde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün gece saatlerinden sonra Tekirdağ, Edirne’nin güneyi ile İstanbul Anadolu yakasında, yarın öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olmasının beklendiği bildirildi.

Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji saat vererek uyardı: Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor ile ilgili etiketler Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.