Bu hangi hastalıklı kafaların yorumu: Ölen 3 gencin arkasından yazılanlar inanılır gibi değil!

Niğde'den Adana'ya Bir Gençlik Şöleni'ne katılmak için gelen otobüs, dönüş yolunda kaza yaptı. O kazada 3 genç hayatını kaybetti. Ancak sosyal medyada 3 gencin arkasından yapılan hastalıklı yorumlar, adeta tüyler ürpertti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da Bir Gençlik Şöleni organizasyonu düzenleyip binlerce gençle buluştu. Ancak şölen bitiminde yaşanan kaza olayı, herkesi derinden üzdü. 

 Şölene katılmak için Niğde'den gelen ve şölen bittiğinde Niğdeye dönmek için yola koyulan otobüs kaza yaptı. Bu kazada 3 genç, hayatını kaybetti. Olay sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vefat eden öğrencilerin ailelerine baş sağlığı diledi. 

3 GENCİN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN İĞREÇ YORUMLAR

Ancak bu acı olay bile sosyal medyada kin ve nefre kusanları durduramadı. Herşeyi arsızca eleştirme modasına uyup hızını alamayan bazı sosyal medya kullanıcıları, 3 gencin hayatını kaybetmesine adeta sevindi. 

Hayatının baharındaki 3 gencin ölümünün ardından akıl almaz düşüncelerle AK Parti eleştirilmeye çalışıldı. Bu hastalıklı beyinlerin yazdıkları yorumlar, okuyanların tüylerini ürpetti.

Bu hangi hastalıklı kafaların yorumu: Ölen 3 gencin arkasından yazılanlar inanılır gibi değil! ile ilgili etiketler Niğde kaza Öğrenci bir gençlik şölen yorum skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.