Bu halini tanımak imkansız! Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kameralara makyajsız yakalandı

Dün akşam 3. bölümüyle izleyici karşısına çıkan 'Bir Peri Masalı' dizisinde Neslihan karakterini canlandıran 34 yaşındaki oyuncu Hazal Filiz Küçükköse makyajsız görüntülendi. En doğal haliyle Etiler'de objektiflere yakalanan oyuncu makyajsız görüntü vermemek için eliyle yüzünü kapattı. Küçükköse, makyajsız halinin sosyal medyada paylaşılmasına sitem etti ve ''Güzel harcamışsınız, teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

FOX TV'nin yeni dizisi Bir Peri Masalı'nda Köksalların kızı olan Neslihan Köksal karakterine can veren oyuncu Hazal Filiz Küçükköse önceki gün Etiler'de kameralara takıldı. Makyajsız yakalanan ünlü oyuncu gazetecilere görüntü vermek istemedi.

Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kameralara makyajsız yakalandı


Posta'da yer alan habere göre; Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse önceki gün Etiler'deydi. Makyajsız görüntülendiğini fark edince panikleyen Küçükköse "Lütfen beni böyle çekmeyin. Sete gidiyorum" dedi. Eliyle de yüzünü kapatmaya çalışıp hızla uzaklaştı.

Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kameralara makyajsız yakalandı


MAKYAJSIZ HALİNİN PAYLAŞILMASINA SİTEM ETTİ

Küçükköse, makyajsız fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasına ise sitem etti: ''Kizlar guzel harcamissiniz teşekkür ederim ama keske sabahladigim bir set gununun ardindan hic uyumadan islerimi halletmek zorunda oldugum zaman diliminde yorgun ve keyifsiz oldugumu dile getirdigim muhabir arkadaslarima baska bir gun uzun uzun sohbet etmek istedigimi de yazsaydiniz''

 Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kameralara makyajsız yakalandı

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Lise öğrenimini Ankara'da tamamlamıştır. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, şu an Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansına devam etmektedir. Mersinli oyuncu, özel oyunculuk dersleri almayı sürdürmektedir. Küçükköse, 2015-2017 yılları arasında yayımlanan Kara Sevda dizisinde "Zeynep Soydere" karakterine hayat verdi. Güzel oyuncunun Deniz Küçükköse adında ikizi bulunmaktadır. Küçükköse, 2014 yılında meslektaşı Tuan Tunalı ile evlenmiş ve 2018 yılında boşanmıştır.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR


2009 & 2010 - Deniz Yıldızı / Gözde
2011 - Kalbim Seni Seçti / Ada
2012 - Ustura Kemal / Kalisto
2012 - Uçurum / Konuk oyuncu
2014 - Beni Affet / Leyla
2014 - Günahkar / Aslıhan Karasu
2015 & 2017 - Kara Sevda / Zeynep Soydere
2017 - Rüya / Elif Ardalı
2018 - Mehmed: Bir Cihan Fatihi / Melike
2020 - Zemheri / Berrak
2022 - Bir Peri Masalı / Neslihan Köksal

 

Bu halini tanımak imkansız! Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kameralara makyajsız yakalandı ile ilgili etiketler Etiler Hazal Filiz Küçükköse bir peri masalı Neslihan Köksal makyajsız makyajsız hali doğal hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.