Bu görüntüler Kiev yakınlarında çekildi. ABD'li ve Ukraynalı askerler birlikte savaşıyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken Kiev'den çarpıcı görüntüler geldi. ABD'li askerlerin Kiev yakınlarında bir köyde Ukraynalı askerlerle Ruslara karşı birlikte savaştığı görüldü. Ukrayna basınına yansıyan görüntülerde ABD'li askerlerin rahat tavırları dikkat çekti.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgali devam ederken Amerikalı askerlerin Kiev yakınlarındaki bir köyü Rus askerlerinden arındırma operasyonuna katılma anları Ukrayna basınına yansıdı.

Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat’ta başlayan savaş, devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesinden insanlar Ukrayna’ya gelerek Ukrayna ordusu saflarında Rusya karşısında savaşıyor.

ABD'Lİ ASKERLER GÖRÜNTÜLENDİ

Ukrayna ordusuna katılan yabancılar bu kez Amerika’dandı. Amerikalı askerlerin Kiev yakınlarındaki bir köyü Rus askerlerinden arındırma operasyonuna katılma anları Ukrayna basınına yansıdı. Başkent savunmasında yer alan Amerikalı askerlerin gayet rahat tavırları da görüntülere yansıdı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Öte yandan Zaporijya Valiliği tarafından kentte, yarından itibaren 2 günlük sokağa çıkma yasağı getirildiği duyuruldu. 28 Mart’a kadar devam edecek olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yapan Zaporijya Valisi Aleksandır Staruh, “Zaporijya’da 26 Mart saat 20.00 itibariyle 28 Mart saat 05.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır. Tüm işverenlerden ve herkesten anlayışlı olmalarını bekliyoruz. Kritik altyapı hizmetleriyle ilgisi olanların özel izin kağıtları için zamanında başvuru yapmaları gereklidir. Şehir çalışmak ve kendini korumak zorunda" ifadelerini kullandı.

Bu görüntüler Kiev yakınlarında çekildi. ABD'li ve Ukraynalı askerler birlikte savaşıyor ile ilgili etiketler Ukrayna asker ABD kiev
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.