Bu görüntü gündem oldu! "AK Parti'nin adayı bu yüzden kaybetti" yorumları yapılıyor!

AK Parti'nin kalelerinden biri olarak görülen Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ipi göğüsledi. AK Parti Afyon Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın lüks arazi aracı ile yaptığı konvoyun mağlubiyet getirdiği yorumları yapılıyor.

Türkiye 31 Mart 2024 seçim sonuçlarına kilitlenirken Afyonkarahisar'da CHP adayı Burcu Köksal ve AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay yarıştı.

CHP'li aday Burcu Köksal yüzde 20'den fazla farkla kazandı. 

Bu görüntü gündem oldu! "AK Parti'nin adayı bu yüzden kaybetti" yorumları yapılıyor!

 

LÜKS ARAZİ ARACI İLE TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ

AK Parti'nin kalelerinden biri olan Afyonkarahisar'daki mağlubiyetin nedeni olarak AK Parti Afyon Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın tepki çeken konvoy görüntüsü gösteriliyor. 

Lüks arazi aracı ile halkı selamladığı görüntüler sosyal medyada tepki çeken Uluçay için "Halka hizmetkar” olmak anlayışının “halka efendi” olmak anlayışına dönüştüğünün simgesel ifadesidir…" yorumları yapıldı. 

 

Bu görüntü gündem oldu! "AK Parti'nin adayı bu yüzden kaybetti" yorumları yapılıyor! ile ilgili etiketler Afyonkarahisar AK Parti CHP Burcu Köksal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.