Bu görüntü Almanya'yı karıştıracak!

Merkezi İngiltere'de bulunan Madame Tussauds Müzesi'nde ABD Başkanı Trump'ın bal mumu heykeli Almanya Başbakanı Merkel'in maskesinin giydirildiği topu yumruklaması tepki çekti.

Merkezi Londra'da bulunan, Almanya başkenti Berlin'deki Madame Tussauds Müzesi, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Donald Trump'ın alışılagelmişin dışında bir pozunu sergiledi. Donald Trump, Başbakan Merkel'e yumruk atıyor.

''PARA, PARA, PARA'' ŞARKISINDA DANS EDİYOR

Bilinen diğer balmumu heykellerinden farklı olarak Berlin'deki müzede, milyarder ABD Başkanı Donald Trump'ın heykeli Abba'nın "para, para, para" şarkısında dans ediyor.

İki lider arasındaki ilişkiler soğuk bir başlangıç yapmıştı, fakat geçen ay gerçekleşen NATO zirvesinde Trump "iyi bir görüşme" gerçekleştirdiklerini söylemişti.

Bu görüntü Almanya'yı karıştıracak!

"İNSANLAR ONU KOMİK BULUYOR"

Müzenin sözcüsü Nina Zerbe'nin yaptığı açıklamaya göre, 9 kişi Trump'ın saçının ve silikon maskesinin yapılması için 2 ay uğraştı. Zerbe, "İnsanlar onu komik buluyor ve fotoğraf çektirmek istiyorlar. İtici bulmuyorlar. 1 yıl önce kadar balmumu heykelini koyduğumuzda ziyaretçilerin zarar verici tutumlarının olmadığını gördük ve bunu yapmaya karar verdik." dedi.

 

Bu görüntü Almanya'yı karıştıracak! ile ilgili etiketler Trump merkel balmumu madame tussaud
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.