Polonyalı oyuncular, Vargas'ı selamlamadı! Sosyal medyadan 'zaferli' gönderme geldi

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Polonya'yı 3-0 mağlup etti. Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas maçın en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Filenin Sultanları, CEV Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde! A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Brüksel'de Polonya ile çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, Melissa Vargas'ın yıldızlaştığı karşılaşmada Polonya'yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. 

A Milli Kadın Voley Takımımızda Melissa Vargas 24 sayıyla sahanın yıldızı oldu. Melissa Vargas'a 14 sayıyla Ebrar Karakut ve 9 sayıyla Hande Baladın destek verdi.

Melissa Vargastan unutulmaz performans Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu

 

SELAMLAŞMADILAR!

Polonyalılar, Melissa Vargas'ı maç sonu selamlaşmasında görmezden geldi. Melissa Vargas tiye alan bir paylaşımla bu anları paylaştı ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutladı.

Polonyalı oyuncular, Vargas'ı selamlamadı! Sosyal medyadan 'zaferli' gönderme geldi ile ilgili etiketler voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.