Bu fotoğraf şaka değil gerçek: Aşırı hız yapan otomobilin direksiyonunda köpek yakalandı

Slovakya'nın Šterusy kentindeki polis, hız yapan bir arabanın direksiyonunda bir köpeği gösteren bir trafik kamerası görüntüsü paylaştı.

Slovakya polisi, hız yapan bir arabanın direksiyonunda oturan bir köpeğin trafik kamerası fotoğrafını paylaştı.

Polis Departmanı tarafından Facebook sayfasında paylaşılan görüntünün Šterusy köyündeki bir trafik kamerası tarafından çekildiğini ve polis memurlarının araştırma için Skoda arabasını durdurduğu belirtildi.

Bu fotoğraf şaka değil gerçek: Aşırı hız yapan otomobilin direksiyonunda köpek yakalandı

Polis, paylaştığı gönderide kahverengi köpeğin geyikleri gözetlediğini ve memurların köpeğin o günkü av planlarını mahvettiğini söyleyerek şaka yaptı.

Arabanın 31 yaşındaki sahibi (gerçek sürücü) polise, köpeğin arabayı sürerken beklenmedik bir şekilde direksiyona doğru atladığını söyledi ancak polis, sürücünün köpeği bilerek kucağına alarak direksiyona geçmesine izin verdiğinden şüphelendi.

Gönderi, sürücüleri tehlikeli durumlardan kaçınmak için köpeklerin ve diğer evcil hayvanların hareket halindeki araçlarda sürerken uygun şekilde emniyete alındığından emin olmaya çağırdı.

Bu fotoğraf şaka değil gerçek: Aşırı hız yapan otomobilin direksiyonunda köpek yakalandı ile ilgili etiketler köpek Otomobil Trafik polis Slovakya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.