Bu fırsatı kaçırırsanız, İstanbul’dan bu fiyata bir daha daire bulamayabilirsiniz! Sadece 8 gün kaldı

İcradan satışa çıkan konutların e-İhale ile satışı devam ederken; Türkiye İş Bankası’ndan uygun fiyatlı bir daire için son 8 gün uyarısı geldi. İşte detaylar…

Bankaların icra yoluyla eline geçen daireleri, banka mülkü olarak tutmasına herhangi bir imkan bulunmuyor. Yasalarca işi gayrimenkul olmayan bankalar, belirli sürenin sonunda bu mülkleri elinden çıkarmak için satışa koyma konusunda zorunlu tutuluyor. İşleri gayrimenkul olmadığı için satışlarından Katma Değer Vergisi (KDV) de alınmayan bankaların satışa sunduğu icralık daireler, bu nedenle daha uygun oluyor.

Satışa çıkarılan icralık konutlar, bankalar tarafından genellikle e-İhale yöntemi ile satılıyor. Bu kapsamda bankalar, kendi sitesinin uzantısı olan ‘Gayrimenkuller’ sekmesi aracılığıyla satışa sunduğu konutlara teklifleri topluyor. İhalenin sonunda en yüksek teklifi veren kişi ise, konutun sahibi oluyor. Aynı şartlarda satış yapan Türkiye İş Bankası ise, sadece 8 gün sonra satışı tamamlanacak olan bir dairenin fiyatını oldukça makul tutmuş bulunuyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, SATIŞ İÇİN GERİ SAYIMA GEÇTİ

Bu fırsatı kaçırırsanız, İstanbul’dan bu fiyata bir daha daire bulamayabilirsiniz! Sadece 8 gün kaldı

Türkiye İş Bankası, satışa çıkardığı dairelerden biri olan İstanbul’daki dairesi için teklif aldı. Bu nedenle satış için geri sayıma geçen Türkiye İş Bankası, sadece 8 gün sonra sona erecek ihale öncesinde konuta ilişkin bilgi verdi. Bu kapsamda konutun İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinden satışa çıktığını duyuran Türkiye İş Bankası, konutun yer aldığı semti ise Bağlar olarak duyurdu. Öte yandan Türkiye İş Bankası, konutun genişliğini 45 metrekare olarak; oda hacmini ise 1+1 olarak kamuoyunu bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, KONUT İÇİN UYGUN FİYAT İSTEDİ

İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde yer alan 45 metrekarelik konutun merkezi sistem ile ısındığını bildiren Türkiye İş Bankası, kat mülkiyetli tapusu bulunan bu konutun inşa yılını 2017 olarak duyurdu. Bir apartmanda yer alan ve 4. katta bulunan dairenin doğalgazlı olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, yapının krediye uygun olduğunu da belirtti. Buna ek olarak, emsallerinden uygun bir fiyat biçen Türkiye İş Bankası’nın konut için istediği bedel 1 milyon 600 bin TL olarak açıklandı. Bu ihale başlangıç bedelince ilk teklifi almış olan Türkiye İş Bankası, minimum artışların 10 bin TL olarak yapılabileceğini ifade etti. Türkiye İş Bankası’nın konut için istediği teminat bedeli ise 80 bin TL oldu.

Bu fırsatı kaçırırsanız, İstanbul’dan bu fiyata bir daha daire bulamayabilirsiniz! Sadece 8 gün kaldı ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası icra konut gayrimenkul İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.