Bu daireye giren polis dehşete düştü!

Avcılar'da bulunan ve kötü kokular gelen daireye baskın yapan polis ekipleri, çuvalın içerisinde elleri arkadan bağlanmış erkek cesedi buldu.

Avcılar Cihangir Mahallesi'nde bir apartman dairesinde çuval içerisinde elleri bağlanmış halde bir ceset bulundu. Ceset, koku üzerine adrese gelen ekiplerin daireye girmesiyle bulundu.

ELLERİ BAĞLI ERKEK CESEDİ BULUNDU

Avcılar'da bir evden kötü kokular geldiği ihbarı üzerine daireye giren polisler, çuvalın içinde elleri arkadan bağlanmış erkek cesedi buldu.

Bu daireye giren polis dehşete düştü!

OLAY YERİNDE İNCELEME SÜRÜYOR

Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Cihangir Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın en üst katında kötü kokular geldiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi.

Daireye giren bir çuvalın içinde elleri arkadan bağlanmış erkek cesedi buldu. Cesedin 59 yaşındaki M.K'ye ait olduğunu belirleyen polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Bu daireye giren polis dehşete düştü! ile ilgili etiketler Avcılar polis kötü koku baskın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.