Bu da yüzen Porsche! Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Dubai'de gündem sel felaketi. Sağanak yağışın hayatı felç ettiği Dubai'de sel sularında ilerleyen Porsche görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu.

Dubai'de 16 Nisan Salı günü birçok ülkeyi etkileyen sel meydana geldi. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) birçok ülkeyi etkileyen sel, başkent Dubai’de ise uçak seferlerinin ertelenmesine neden oldu. Havalimanı tarafından yapılan açıklamada, “Havalimanına varması gereken uçuşlar, olağanüstü hava koşulları nedeniyle başka bir havalimanına yönlendirildi” denildi. Açıklamadan yaklaşık iki saat sonra ise uçuş seferleri tekrar başlatıldı.

SELDEN KURTULAN PORSCHE GÜNDEM OLDU

Sel sularıyla boğuşan Dubai'de ise çok enteresan bir görüntü kaydedildi. Neredeyse tavanına kadar suya batan bir Porsche marka araç yüzerek geçmeyi başardı.

Bu da yüzen Porsche! Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! ile ilgili etiketler Dubai Birleşik Arap Emirlikleri Porsche

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.