Bu da Afgan provokatör... "Bu adam kesin uluslararası bir şebekenin elemanı!"

Sözde CHP'li Tanju Özcan'ın mülteciler konusundaki ırkçı tutumuna tepki göstermek isteyen bir Afgan Türkiye'yi ayağa kaldırdı! Sunatullah Saadat isimli şahıs Özcan'ı eleştireceğim derken Türk kadınları hakkında iğrenç sözler sarf etti! O Afgan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı! Ahmet Hakan "Bu adam kesin uluslararası bir şebekenin elemanı!" dedi

Suriye ve Afganistan'dan Türkiye'ye sığınmacı göçü kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu çerçevede yaptığı açıklamalar ses getirmiş, Özcan'ın "yabancı uyruklulara suyun 10 kat zamlı verilmesi" önerisine tepkiler gelmişti.

Bu gelişme üzerine ise Özcan'ın ırkçı bulunan bu sözlerine Afgan bir "gazeteci"nin verdiği yanıt gündem oldu. Söz konusu şahıs paylaştığı videoda Türklere çirkin sözlerle ve yakıştırmalarla saldırdı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a da ağır hakaretler etti.

Sunatullah Saadat isimli şahıs yayınladığı videoda, "Göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi? Google'a yaz, ne çıkıyor? Çıplak kadınlar çıkıyor. Sizin ülkenizi kültürle bozmuşlar" diyerek skandal sözler sarf etti.

TANJU ÖZCAN'A DA HAKARET ETTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a da ağır hakaretlerde bulunan şahıs, sosyal medyada kullanıcılardan yoğun eleştiriler alarak büyük tepkilere maruz kaldı.

ÖZÜR DİLEDİ: BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYORSUNUZ!

Bu çirkin sözlerine gelen tepkilerin ardından yeni bir video daha yayınlayan Saadat, Türk kadınlarından özür diledi.

Afgan gazeteci Sunatullah Saadat yeni videosunda şu ifadeleri kullandı;

"Bu şey özür dilemekle olmaz biliyorum, çoğunuz öfkelisiniz ve beni öldürmek istiyorsunuz. Tamam ben ölmeye de razıyım. Ama ben bu video üzerinden bütün Türkiye milletinden, Türkiye kadınlarından ve sayın Tanju Özcan'dan özür dilerim. Ama arkadaşlar kendiniz düşünün, ben haklı olmasam da, şimdi ben geldim Türk kadınlarına bir şey dedim, bütün Türkiye ayağa kalktı. Ama nasıl bir belediye başkanı geliyor bütün Afganistan Afganları eğitimsiz, dilenci diye hitap ediyorlar. Onu da biraz düşünün."

AJAN MI?

Ancak bu özre karşın söz konusu şahsın kötü niyetli olduğuna dair görüşler kamuoyunda ağırlık kazandı. O sözler, Türkiye'nin sosyal fay hatları üzerinden yürütülen bir operasyon olarak yorumlandı.

Bu konuda görüş belirten son isimse Ahmet Hakan oldu. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan şunları kaydetti;

"Kendisini “Afganistanlı gazeteci” olarak tanıtan bir adamın densiz videolarına denk geldim. Şöyle bir bakınca...

- Bu adam kesin uluslararası bir şebekenin elemanı.

- Bu adam kesin bir operasyon yürütüyor.

- Bu adam kesin tekin olmayan işlerin bir parçası.

- Bu adamın altından kesin bir şeyler çıkacak."

Bu da Afgan provokatör... "Bu adam kesin uluslararası bir şebekenin elemanı!" ile ilgili etiketler Mülteci gazeteci afgan tanju özkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.