Bu canlı uzaylı değil, dünyalı! / VİDEO

Bu yaratık Endonezya'da görüntülendi. Facebook üzerinden yayınlanan bir videoda görünen güve benzeri boynuzlu yaratık görenleri hayrete düşürdü. Uzaydan gelmiş bir yaratık sanılan canlının aslında insanlara hiçbir zararı olmayan bir güve çeşidi olduğu anlaşıldı.

Dünyanın çeşitli yerlerinde kaydedilen yaratık görüntülerine bir yenisi daha eklendi.

Endonezya'da kaydedildiği öne sürülen bir videoda kıllı boynuz biçiminde uzantılara sahip böcek benzeri bir yaratık görenleri dehşete düşürdü.

Videonun Facebook'ta paylaşılmasının ardından çok sayıda kullanıcı gördüğü görüntüler karşısında duyduğu korku ve dehşet dolu hisleri yorumlarına yansıttı.

yaratAk2

GÜNEY ASYA VE OKYANUSYADA YAŞIYOR

Böyle bir yaratığı görse evini ateşe vereceğini söyleyenlerden tutun daha önce buna benzer bir yaratığı Bolivya'da gördüğünü iddia edenler birbiri ardına yorumlarını sıraladı.

Kaydedilen görüntülerdeki yaratık aslına bakılırsa Endonezya, Hindistan, Sri Lanka, Japonya, Tayland, Yeni Gine ve Avustralya'nın Queensland eyaletinde yaşayan Creatonotos Gangis adlı bir güve türü.

yaratAk3

NAR AĞAÇLARINA ZARAR VERİYOR

Ürpertici görüntüsüne rağmen insanlara zararı olmayan bu güve türünün nar gibi ağaçlara zarar verdiği biliniyor.

Creatonotos Gangis, boynuz gibi görünen tüylü dokunaçlarını aynı tür başka güveleri etkilemek için kullanıyor.

Bu güve türünün kanat genişliği ise yaklaşık 4 santimetre uzunluğa erişebiliyor.

Bu canlı uzaylı değil, dünyalı! / VİDEO ile ilgili etiketler Asya güve creatonotos gangis okyanusya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.