Bu burçlardan daha zarifi yok! Her yerde bir kuğu gibi süzülüyorlar! İşte Zodyak kuşağının en zarif burçları…

Burçların karakteristik özelliklerine ilişkin yapılan son araştırma, hangi burcun daha zarif olduğuna dair sonuçları ortaya koydu. İşte Zodyak kuşağının en zarif burçları…

Özellikle bu yüzyılda yükselişe geçen astroloji, burçların özellikleri üzerindeki araştırmalarını yoğunlaştırdı. Her burcun kendine has karakteristik özelliği olduğu kaçınılmaz bir gerçekken; bu özelliklere ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Örneğin tüm Oğlakların inatçı olduğu tartışılmaz bir gerçek iken; tüm Boğaların da gizli bir öfkesinin olduğu yaygın kabul ediliyor. Astrologlar bu kez, Zodyak kuşağının en zarif üç burcunu açıkladı.

Zariflik her alanda önemli bir artı özellikken; stres ve sinir gibi tartışmalara yol açan hislerin yüksek olduğu toplumlarda çok daha önem kazanıyor. Zarifliğin burçlarla ilgisi olduğunu düşünen astrologlar, bazı burçlara sahip olan kişilerin daha zarif olduğunu söylüyor. Bu burçların tam bir nezaket timsali olduğunu söyleyen astrologlar, listelerinde üç burca yer veriyor. Peki hangi burçlar zariftir? İşte Zodyak kuşağının en zarif burçları…

ZODYAK’IN EN ZARİFİ ASLANLAR

Astrologlara göre, Zodyak haritasında en zarif burç tartışmasız Aslanlar... Doğuştan zarafete sahip olan Aslanlar görkemli dış görünüşünü tamamladıkları kibarlıkları ve mesafeli konuşma tarzları ile herkesi etkisi altına almayı iyi biliyor. Her alanda liderliğini konuşturmasıyla hafızalara kazınmış olan Aslan burçları, toplumda da zarif davranışları ve hareketleriyle zarafete de liderlik yapıyor.

ZEVKLERİYLE FARKLILAŞAN KOÇLAR

Bu burçlardan daha zarifi yok! Her yerde bir kuğu gibi süzülüyorlar!  İşte Zodyak kuşağının en zarif burçları…

Aslında son derece saman alevi gibi bir öfkeye sahip olsa da Koç burcu kişilerinin zevklerinin zarif olduğunu bilmeyen yoktur. Zarif olma konusunda son derece itinalı davranan Koç burcu kişileri, üstün zevkleri ile zarafetini Aslanlardan farklı olarak her alanda ya da herkese değil, belirli alanlarda belirli bir zümreye göstermeyi tercih ediyor.

ESTETİK DÜŞKÜNÜ TERAZİLER

Aslanlar ve Koçların zarif tavırları düşünüldüğünde açık ara tanıştığı herkese zarafet timsaliymiş gibi yaklaşan Terazi burçlarını da unutmamak gerekiyor. Bakışlarından giyim tarzlarına; saç stillerinden jest ve mimiklerine kadar son derece zarif olan Teraziler, doğuştan estetik bakış açısına sahip olduğu için estetik görünen her şeye düşkün oluyor. Terazilere göre insanı estetik yapan ise, kesinlikle zarafet!

Bu burçlardan daha zarifi yok! Her yerde bir kuğu gibi süzülüyorlar! İşte Zodyak kuşağının en zarif burçları… ile ilgili etiketler burç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.