Bu besinleri tüketmek; cilt, saç ve tırnak sağlığınız için mucizeler yaratıyor! Saçlarınız ışıl ışıl parlarken tırnaklarınız kırılmıyor!

Cildinizi korumak, saç ve tırnakları güçlendirmek için besinlerin gücünden yararlanmak gerekiyor. Bazı besinler saç, tırnak ve cilt için ciddi faydalar sağlıyor. Pek çok kişi, bu besinlerin hangileri olduğunu merak ediyor. İşte o mucizevi besinler…

Dış görünümün en önemli parçası saç ve cilt oluyor. İyi görünen bir cilt ve sağlıkla ışıldayan saçlar, sizi her zaman bir adım öne çıkarıyor. Cilt, saç ve tırnak sağlığını korumak için pek çok kozmetik ürünü bulunuyor. Ancak bu kozmetik ürünlerinin içerisinde bulunan bazı maddeler, faydadan çok zarara yol açıyor.

Sağlıklı bir görünüme sahip olmak için sağlıklı beslenmek gerekiyor. Sağlıklı beslenme tüm organların sağlıklı bir yapıya kavuşması için önemli oluyor. Cilt, saç ve tırnakların sağlığını korumak için en önemli maddelerden biri keratin oluyor. Keratin sayesinde saçların ve tırnakların daha sağlıklı görüntüsü kolayca dikkatleri çekiyor.

PROTEİN İÇEREN MEYVE VE SEBZELER, KERATİN DESTEĞİ SAĞLIYOR

Bu besinleri tüketmek; cilt, saç ve tırnak sağlığınız için mucizeler yaratıyor! Saçlarınız ışıl ışıl parlarken tırnaklarınız kırılmıyor!

Keratin, bir protein çeşidi olarak biliniyor. Meyve ve sebzeler sayesinde doğrudan keratine ulaşmak mümkün olmuyor. Ancak protein içeren meyve sebzeler üzerinden dolaylı olarak keratinin faydalarına ulaşılıyor.

Keratin saçların daha güçlü olmasını sağlıyor. Güçlenen saçlar, kolay kolay dökülmüyor. Keratin sayesinde cilt sağlığı daha iyi hale geliyor. Tırnaklarda ise kırılma meydana gelmeden sağlıklı bir şekilde uzama mümkün oluyor.

KERATİN DESTEĞİ SUNAN BESİNLER

Keratin desteği sunan besinler arasında havuç ilk sırada yer alıyor. Havuç içerisinde yüksek seviyede A vitamini yer alıyor. Havucun içerisinde beta-karoten adı verilen bir madde de yer alıyor. Havucu düzenli olarak tüketerek cilt, saç ve tırnak sağlığını korumak mümkün oluyor.

Tatlı patates de keratin desteği sunan besinler arasında bulunuyor. Tatlı patates tam bir A vitamini deposu olarak biliniyor. Yumurta bir diğer protein kaynağı olarak dikkat çekiyor. Yumurta saçın ve cildin daha güzel görünmesinde önemli rol oynuyor. Ay çekirdeği, soğan ve sarımsak da keratin desteği sağlamak için tüketilebilecek besinler arasında bulunuyor.

Bu besinleri tüketmek; cilt, saç ve tırnak sağlığınız için mucizeler yaratıyor! Saçlarınız ışıl ışıl parlarken tırnaklarınız kırılmıyor! ile ilgili etiketler Saç Cilt Bakımı Beslenme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.