Bu bacak kumar baskınından kaçarken kırıldı!

Gelecek Parti'li Hüseyin Yıldırım vaka üzerine vaka yaşadı. Yıldırım önce polisin eve yaptığı kumar baskınında kaçarken önce polisten kaçmak için birinci kat penceresinden atlarken kolunu kırdı, ardından başka bir kumar baskınında kaçmaya çalışan Yıldırım bu sefer bacağını kırdı. Ardından Yıldırım bu kadar skandaldan sonra kırık ayağının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi İbrahim Bodur Caddesi üzerindeki bir apartman dairesine baskın düzenledi. 1 Mayıs 2020 tarihinde saat:02.40'da gerçekleşen baskında evde kurulan masalarda kumar oynayan 9 kişi suçüstü yakalandı.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım'ın, baskın sırasında kaçarken kolunu kırdığı öğrenildi.

9 KİŞİYE 39 BİN 375 TL İDARİ PARA CEZASI!

Sabah'ın haberine göra; aralarında Hüseyin Yıldırım'ın da bulunduğu 9 kişinin "Kumar Oynamak ve Yer Temin Etmek" ve "Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma" suçları işlediği gerekçesiyle haklarında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

1593 Sayılı Umumi Hifzısıhha Kanunu'na muhalefet etmekten 3 bin 150 TL; 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu Kumar Oynamak ve Oynatmaktan bin 225 olmak üzere 4 bin 375 TL toplamda ise 9 kişiye 39 bin 375 TL idari para cezası kesildi.

Söz konusu kişilerin, kahvenin üst katında bulunan evi kumarhaneye çevirmek suretiyle koronavirüs tedbirlerini de hiçe saydıkları ifade edildi.

Bu bacak kumar baskınından kaçarken kırıldı!

HÜSEYİN YILDIRIM, BU DEFA AYAĞINI KIRDI

Gelecek Partisi'nin Çanakkale Eski İl Başkanı Hüseyin Yıldırım 3 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşen kumar operasyonunda yine yakalandı.

Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen yıl kumar operasyonu yapılan saat 19.30 sıralarında bir kez daha kumar baskını yaptı.

Baskında 12 kişi suçüstü yakalanırken, çok sayıda oyun kağıdı, çetele kağıdı, ve borç- alacakların yazılı olduğu defter ele geçirdi.

Baskın sırasında polisten kaçmak için birinci kat penceresinden atlayan Hüseyin Yıldırım'ın ayağı kırıldı.

Bu bacak kumar baskınından kaçarken kırıldı! - Resim : 2

Kumar oynanması için yer ve imkan sağlayan M.A. hakkında ise kumar oynamak için yer temin etmekten adli işlem başlatılırken, Hüseyin Yıldırım ile S.Ç., Ş.Ç., A.B., H.K., M.T., M.P., A.O.I., H.Y., Z.G. ve H.G. hakkında ise kumar oynamak ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymamaktan idari işlem uygulanacak.

Hüseyin Yıldırım'a; 1593 Sayılı Umumi Hifzısıhha Kanunu'na muhalefet etmekten 3 bin 150 TL, "5326 Sayılı Kabahatler Kanunu Kumar Oynamak ve Oynatmak"tan bin 225 olmak üzere 4 bin 375 TL para cezası kesildi.

9 kişiye hem sokağa çıkma yasağını, hem de kumardan ceza kesildiği bildirildi. Kahvenin üst katında bulunan evin kumarhaneye çevrildiği tespit edildi.

Bu bacak kumar baskınından kaçarken kırıldı! ile ilgili etiketler Gelecek Partisi Hüseyin Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.