Bu araçları kullananlar dikkat! Dünya devi hepsini geri çağırıyor...

Dünyanın önce gelen otomotiv devlerinden biri olan General Motors, Chevrolet Bolt marka otomobillerini yangın riski oluşturduğu gerekçesiyle geri çağırma kararı aldı.

ABD'li otomotiv devi General Motors, yangın riski oluşturduğu gerekçesiyle geri çağırdığı Chevrolet Bolt elektrikli araçlarının sayısını artırdı.

LG'nin üretmiş olduğu bataryaları kullanan Bolt'un 2019-2022 model arası üretilmiş olan 73 bini geri çağırıldı. Geri çağırma kapsamında yapılacak onarımların toplam maliyetinin 1 milyar doları bulabileceği belirtildi.

LG DE UYUMLU ÇALIŞIYOR

Teknoloji devi LG, GM'nin geri çağırdığı otomobillere ilişkin olarak müşteri ve iş ortaklarıyla aktif şekilde çalışmaya başladı.

Bu araçları kullananlar dikkat! Dünya devi hepsini geri çağırıyor...

HYUNDAI DE GERİ ÇAĞIRMIŞTI

Hyundai Motor, yangın riski nedeniyle 82 bin elektrikli aracını geri çağırmış, LG üretimi olan bataryaları değiştirmek için 900 milyon dolar harcamıştı.

Kaynak: Hürriyet

 

Bu araçları kullananlar dikkat! Dünya devi hepsini geri çağırıyor... ile ilgili etiketler Araç Yangın chevrolet bolt elektrikli araç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.