''Bu alçak sanatçı müsveddeleri Atatürk'ü de ülkeyi de haysiyetlerini de satar''

Disney Plus'ın "Atatürk" dizisini yayından kaldırma kararı sonrası Türkiye harekete geçti. RTÜK, inceleme başlatıldığını duyururken AK Parti'den çok sert tepki geldi. Öte yandan hemen hemen her toplumsal konuda meseleyi Atatürk'e getirerek algı yapan ancak Disney'in 'Atatürk dizisi' kararına tek kelime etmeyen ünlüler büyük tepki çekti. Son olarak Yenişafak yazarı Yusuf Kaplan da sosyal medya hesabından bu duruma kayıtsız kalmayarak sessiz kalan sanatçıları sert bir dille eleştirdi.

Disney Plus'ın ABD'deki Ermeni lobisinin tepkisine boyun eğerek "Atatürk" dizisini yayından kaldırma kararı sonrası Türkiye harekete geçti. RTÜK, inceleme başlatıldığını duyururken AK Parti'den çok sert tepki geldi.

Öte yandan hemen hemen her toplumsal konuda meseleyi Atatürk'e getirerek algı yapan ancak Disney'in 'Atatürk dizisi' kararına tek kelime etmeyen ünlüler büyük tepki çekti. Son olarak Yenişafak yazarı Yusuf Kaplan da sosyal medya hesabından bu duruma kayıtsız kalmayarak sessiz kalan sanatçıları sert bir dille eleştirdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

''Bu alçak sanatçı müsveddeleri Atatürk'ü de ülkeyi de haysiyetlerini de satar'' ile ilgili etiketler Disney Plus Atatürk Yusuf Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.