"Bu akşam şanslıydık"

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Teknik direktör Phillip Cocu galibiyeti değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'u Eljif Elmas'ın attığı tek golle mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Phillip Cocu galibiyeti değerlendirdi.

İşte Cocu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bizim için zor bir maç oldu. Şansımız da vardı. Rakip bir çok pozisyondan yararlanamadı. Benzia ve Eljif ikilisinin golde payı büyük. Son saniyeye kadar savaştık"

"Güzel bir akşamdı bizim için ama oyunumuzu geliştirmemiz lazım. Yeni oyuncularımızı daha iyi adapte edebilmek için daha iyi tanımamız gerekiyor onları."

"Kalitemizi göstermemiz bizim için önemliydi. Birlikte oynadık. Takım olarak savaştık."

"Ne kadar zamana ihtiyacımız olduğunu söylemek imkansız. Zeki oyunculardan kuruluyuz ve bu takımı bir araya getirmek için elimizdeki önemli bir avantaj. İyi sonuçlar aldıkça, kendimize güvenimizde artınca daha da iyi oyunlar sergileyeceğiz. Daha iyi olmalıyız. Bu akşam bunu yaptık ve takımımla gurur duyuyorum."

"Ayew takım içinde her zaman fark yaratabilecek bir oyuncu. İşini iyi yapacağını biliyorum. Her pozisyonda olayın içerisidne olan bir oyuncu. Biraz kötü başladığını biliyorum ama daha iyi olmaya devam ediyor."

"Bu akşam şanslıydık" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Konyaspor çocu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.