Bu adamın evine giden ölüyor!

Mohamer Bzeek, ölümcül hastalığı bulunan çocukları alıp, ömürlerinin sonuna kadar huzur içinde yaşamalarını ve acı çekmeden ölebilmelerini sağlamayı amaç edinmiş bir adam. Evinde 80'den fazla çocuk hasta olmalarına rağmen son derece mutlu yaşayıp, huzur içinde ölmüş.

Bazı insanlar gerçek olamayacak kadar büyük yüreklere sahiptirler. Mohamer Bzeek'de onlardan biri. Bu gür sakallı adamın çok özel bir görevi var. Bzeek, ölümcül hastalığı olan çocuklara sevgi dolu bir ev sunuyor.

SICACIK BİR YÜREK

Mohamer'in, çocukları hakkında konuşmaları fazlasıyla dokunaklı ve etkileyici.

Mohamed başka hiç kimsenin istemediği çocuklara bakıyor. Çocukların tamamı ciddi ve ölümcül olan hastalıklarının son evresinde. Normalde hepsi bir hastanede yalnız ve mutsuz bir şekilde ölecekler, ama Mohamed kendi hayatını bunu değiştirmenin uğruna adamış. Onlara son günlerinde güç veriyor, sevgisini hissettiriyor, her şeyleriyle ilgileniyor ve onlara gerçek bir aileyi aratmamaya çalışıyor. O kısa hayatlarına eğlence getiriyor ve onlara son yolculuklarında eşlik ediyor.

Mohamed gerçekten çok iyi bir insan. Çocukların en çok ihtiyacı olduğu anda, sıcaklığını onlara sunarak ve güvenliklerini sağlayarak, içleri huzurlu bir şekilde bu dünyayı terk etmelerine yardımcı oluyor. Dünya'da genellikle umutsuzluğun ve karanlığın hakim olduğu bu gibi bir dönemde, Mohamed'in sıcacık yüreği ve saf duyguları, içimizde iyiliğe dair bir ışığın yanmasına yol açıyor...

Bu adamın evine giden ölüyor! ile ilgili etiketler Çocuk ölüm Mohamed Bzeek ölümcül hastalık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.