Bu acıya yürek dayanmaz: İsrail, Anadolu Ajansı kameramanının 4 çocuğunu ve 3 kardeşini katletti...

İsrail'in Gazze saldırısında Anadolu Ajansı kameramanı Muhammed el-Alul'un 4 çocuğunu ve 3 kardeşi hayatını kaybetti, saldırıda gazetecinin eşi, bir çocuğu, annesi ve babası yaralandı.

İsrail'in dün Gazze'nin merkezindeki El-Megazi Mülteci Kampı'nı hedef alan saldırısında AA kameramanı Alul'un evi tamamen yıkıldı.

Saldırıda AA için çalışan serbest kameraman Alul'un 4 çocuğu ve 3 kardeşi hayatını kaybederken, eşi, 1 çocuğu, annesi ile babası da yaralandı.

Bu acıya yürek dayanmaz: İsrail, Anadolu Ajansı kameramanının 4 çocuğunu ve 3 kardeşini katletti...

Alul'un eşinin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

İsrail'in dün Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki El-Megazi Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 51 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda yaralının olduğu bildirilmişti.

Bu acıya yürek dayanmaz: İsrail, Anadolu Ajansı kameramanının 4 çocuğunu ve 3 kardeşini katletti... - Resim : 2

Alul'un geride ailesiyle bu fotoğrafı kaldı...

Bu acıya yürek dayanmaz: İsrail, Anadolu Ajansı kameramanının 4 çocuğunu ve 3 kardeşini katletti... - Resim : 3

Bu acıya yürek dayanmaz: İsrail, Anadolu Ajansı kameramanının 4 çocuğunu ve 3 kardeşini katletti... ile ilgili etiketler Gazze İsrail Anadolu Ajansı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.