Bu açıklama çok konuşulur! Tuğba Ekinci'den olay sözler! Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nu hedef aldı

Geçtiğimiz günlerde ağzını bozan ve Erkan Petekkaya'ya "Lan dümbük" diyen şarkıcı Tuğba Ekinci, bu kez Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nu hedef aldı. Ekinci, daha önceki yıllarda programında eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nu ağırlayan Hülya Avşar için 'Ne enayi kadınlar var' diyerek şaşkınlık yarattı.

Oyuncu Erkan Petekkaya, TV8’de yayımlanan müzik ödülü töreninde Kerimcan Durmaz’ın sahneye çıkıp ödül almasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti. Ilıcalı'yı hedef alan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

Tuğba Ekinci ise, Acun Ilıcalı ile gerilim yaşyana Erkan Petekkaya'ya çok sinirlenmiş ve ağzını bozmuştu.

Ekinci, Erkan Petekkaya’nın açıklamaları sonrası sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak tartışmaya dahil olmuş ve “Lan dümbük hayırdır sen ilk defa mı ağır abi rolü aldın, etkisinde mi kaldın? Çık rolünden sana ne lan Kerimcan’dan Acun’dan TV8’den sen önce melek gibi karına sadık ol, kendi hayatına bak! Adamsan aç telefon söyle, hayırdır klavyeden ahkam kesmeler sen” ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklama çok konuşulur! Tuğba Ekinci'den olay sözler! Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nu hedef aldı

 

 TUĞBA EKİNCİ'DEN HÜLYA AVŞAR İLE KAYA ÇİLİNGİROĞLU PAYLAŞIMI

44 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci, bu kez sosyal medya hesabından 57 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Hülya Avşar ile eski eşi 57 yaşındaki eski spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nu hedef aldı.

tuğba ekinci

Hülya Avşar'ın TV8'de ekrana gelen eski bir programında Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu'na "Benden ayrıldığına pişman mısın" sorusunu sormasına ve soru karşısında Avşar'ın aldığı yanıt Tuğba Ekinci'yi sinirlendirdi.


"NE ENAYİ KADINLAR VAR YA!"

Tuğba Ekinci yaptığı paylaşımda hem Avşar'ı hem de Çilingiroğlu'nu hedef aldı. Ekinci paylaşımında "Şu adamın kafasını kırıp yollamadı ya ne enayi kadınlar var. Herif resmen yanında taşımak için etiket için evlenmiş. Kadın çalışıyorken çocuğu varken alkol masalarına gelmedin diyor. Teh Allahım." şeklinde bir açıklamada bulundu.

TUĞBA EKİNCİ


DAHA ÖNCE DE HÜLYA AVŞAR'I HEDEF ALMIŞTI

Hülya Avşar, 2018 yılında bir avmde görüntülenmiş ve “Size sürprizim var. Bu sene film çekme senesi, bugün onun toplantısı için buraya geldim ve büyük bir aksilik çıkmazsa güzel bir film ile sevenlerimin karşısında olacağım” ifadelerini kullanmıştı.

hülya avşar kaya çilingiroğlku

Avşar'ın yaptığı bu açıklamanın ardından Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından 'Hülya Avşar mı kaldı ya' şeklindeki açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Tuğba Ekinci, 2015 yılında "Ben Hülya gibi olsaydım, beş yıldır bana mesaj atan Kaya Çilingiroğlu ile buluşurdum" şeklindeki açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Ekinci'nin açıklamalarının soruldu Avşar ise, ''Beni hiçbir şekilde ilgilendirmeyen biri. Beni resmen taciz ediyorsunuz. O şahsa, o tür insanlara cevap verip prim yaptırır mıyım? Bana ne Kaya Çilingiroğlu'ndan? Boşandım, bitti. Sonra bir karısı daha oldu, ondan da boşandı. Gidin bunu ona sorun... Onun hakkındaki çapkınlık haberlerinden bana'' demişti.


 

Bu açıklama çok konuşulur! Tuğba Ekinci'den olay sözler! Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nu hedef aldı ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.