BTP Genel Başkanı Haydar Baş koronavirüse yakalandı

Gelen son dakika haberine göre; Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın ölümcül virüs koronaya yakalandığı belirtildi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi'nde görülen yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla mahalle karantinaya alındı.

HAYDAR BAŞ VE AİLESİ KORONA

Mahallede oturan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin  koronavirüse yakalandığı, Baş'ın Trabzon'daki özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

(İHA)

BTP Genel Başkanı Haydar Baş koronavirüse yakalandı

HAYDAR BAŞ KİMDİR?

Haydar Baş, (d. 28 Ocak 1947, Trabzon), Türk siyasetçi, iş adamı, ilahiyatçı, yazar, eğitimci.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin kurucularından ve mevcut genel başkanıdır. 2011 Genel seçimlerinde Demokrat Parti'den milletvekili adayı olmuştur.

Ayrıca Av TV, İcmal dergisi, Kadırga TV, Köy TV, Meltem TV, Mesaj TV, Sıhhat TV, Yeni Mesaj gazetesi gibi medya kuruluşlarının da sahibidir. Genel Başkanı ve kurucusu olduğu BTP'nin resmî sitesine göre; Haydar Baş, ilk, orta ve lise öğrenimini Trabzon'da tamamladı.

1970 senesinde Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü'nü bitirdi. Daha sonra lisansüstü eğitimini, doktorasını ve "profesör" unvanını Bakü Devlet Üniversitesi'nden almıştır.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Haydar Baş Koronavirüs Korona Trabzon BTP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.