BTK Başkanı Sayan'dan önemli açıklamalar...

15 Temmuz’da darbecilerin özellikle iletişim kanallarını hedef aldığına dikkat çeken BTK Başkanı Sayan iletişimin kesintisiz sürdüğünün altını çizdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde rol alan kişilerin TÜRKSAT’ı ve televizyon kanallarını ele geçirme çabaları boşuna değildi. Cumhurbaşkanımız internet üzerinden yaptığı görüntülü bağlantı ile milletimize çağrıda bulundu ve darbecilerin iletişimi kesme çabalarını suya düşürdü.

160715180036-11-turkey-coup-0715-super-169jpg_l695

Direnişi ruhunda taşıyan milletimiz ise bedenleriyle de siper olarak ne psikolojik ne de fiziksel açıdan hainlere teslim olmadı, teslim etmedi.

ERDO_1

Teknik ve altyapı olarak ise iletişimin kesintisiz yürümesi için çaba sarf eden kurumlarımız da 15 Temmuz’un görünmeyen kahramanları olarak adlandırılabilir.

thumbs_b_c_f471ab00af54b66a4971263429ca679f_1

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan bu minvalde yaptığı açıklamada 15 Temmuz’da darbecilerin özellikle iletişim kanallarını hedef aldığını belirtti.

tijen-karas-bakin-simdi-ne-yapiyor-h1476385503-25b460_1

REHAVETE KAPILMADAN ÖNLEMLERİMİZİ ARTTIRMALIYIZ

Buna rağmen iletişimin kesintisiz sürdüğünün altını çizen Sayan şunları söyledi: "Darbeciler 15 Temmuz’da özellikle iletişim kanallarını hedef aldılar. Çünkü iletişim olmazsa başarıya ulaşmaları daha kolay olacaktı. Ancak o anda da iletişim kesintisiz bir şekilde sürdü. Biz böyle durumlara karşı hazırlıklıyız. Ama hazırlıklı olmak yetmez, rehavete kapılmadan her geçen gün önlemlerimizi daha da artırmalıyız"

BTK Başkanı Sayan'dan önemli açıklamalar... ile ilgili etiketler 15 Temmuz BTK iletişim ömer fatih sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.